Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: textzone για BPM με δυνατότητα απενεργοποίησης.

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω βοήθεια σχετικά με μία textzone που θέλω να συμπεριλάβω σε ένα skin. Για λόγους practice, θέλω να φτιάξω μια textzone η οποία να ενεργοποιείται και να απενεργ. μέσω ενός κουμπιού. Αφορά τα bpm, και θέλω να τα απενεργοποιώ για να μην τα βλέπω και να κάνω beatmatching με το αυτί. Οπότε σε ένα κουμπί έβαλα το εξής var '@$HIDEbpm' 1 ? on & set '@$HIDEbpm' 0 : off & set '@$HIDEbpm' 1 . Στο textzone όμως τι πρέπει να βάλω?

Ευχαριστώ,

geposted Mon 30 Nov 15 @ 8:39 pm
djniots wrote :
Καλησπέρα σε όλους,

Θέλω βοήθεια σχετικά με μία textzone που θέλω να συμπεριλάβω σε ένα skin. Για λόγους practice, θέλω να φτιάξω μια textzone η οποία να ενεργοποιείται και να απενεργ. μέσω ενός κουμπιού. Αφορά τα bpm, και θέλω να τα απενεργοποιώ για να μην τα βλέπω και να κάνω beatmatching με το αυτί. Οπότε σε ένα κουμπί έβαλα το εξής var '@$HIDEbpm' 1 ? on & set '@$HIDEbpm' 0 : off & set '@$HIDEbpm' 1 . Στο textzone όμως τι πρέπει να βάλω?

Ευχαριστώ,

visibility="var_equal '@HIDEbpm' 1 ? yes : no

Ακόμα πιο νοικοκηρεμένα:

Στο κουμπί:
toggle '@$ShowBPM'

Στο textzone:
visibility="var '@$ShowBPM'"

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά. Πρέπει να αποκτήσω περισσότερη εμπειρία στην vdj script. Το προσπαθώ αλλά σε μερικά πράγματα κολλάω.

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)