Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Chill out II - Page: 2

Dieser Teil des Themas ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten

Κουράγιο αδέρφια !

djdad wrote :
Κουράγιο αδέρφια !
πατεραααααααα!! :) :)

φιλε τουμπανο....η μουσικη βεβαιως βεβαιως!! χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη σε ολους!

Εξαιρετικά platters, στο σωστό μέγεθος, για ιδεατό feeling και εύκολο touch... Επίσης το Jog Vibration Protection θεωρώ πώς έχει την σωστή ρύθμιση, αν και δεν θα έλεγα όχι σε ένα πιο "σφικτό" setting... Τέλος το cover νομίζω ότι είναι υπερβολικό, με αποτέλεσμα να καλύπτει πλήρως τα leds... Συμπερασματικά, όπως και να χει, νομίζω ότι ο controller αξίζει και με το παραπάνω... ;-)

Χρονια πολλα στον Phantom αλλα και τον Theio George που μας δινουν τα φωτα τους και μας ανεχονται με τις ερωτησεις μας καθε 3 και λιγο! Χρονια πολλα και σε ολους τους Γιωργους του Foroum!

Thnx bro... ;-)

Χρονια σας πολλα παιδες! με υγεια και οτι αλλο ποθειτε!

Ρε παιδια εχει κανεις καμια ιδεα τι εχει γινει και πουλανε ολοι τα controllers Traktor s2 mkII και s2 mkII?? Μιλαμε οτι εχειβρωμισει ο τοπος απο αγγελιες με τα συγκεκριμενα controllers...

1) Κάποιοι κάνουν αναβάθμιση σε S2 MKIII, και κάποιοι σε S3.
2) Αρκετοί επίσης εγκαταλείπουν το Traktor...

Νομίζω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι το 2 που είπε ο Γιώργος. Και φυσικά δεν θα πουλούσαν τις κονσολες τους αν υποστηρίζονταν από τα "δημοφιλή" προγράμματα - και το Traktor δεν είναι ένα από αυτά σήμερα.

Δηλαδή αυτή η κονσόλα δεν μπορεί να παίξει με VDJ?

Δηλαδή αυτή η κονσόλα δεν μπορεί να παίξει με VDJ?

Τώρα αυτό είναι Chill Out νήμα???

Εγω χαλαρωσα παντως γιατι καποια στιγμη εφτασα μια ανασα απο το να παρωενα τετοιο για back up controller και τωρα βλεπω και τα σκοτωνουν ολοι!

Πανούλη τα παίζει κιόλας? Την αλήθεια, ε...

Theios Giorgos wrote :
Πανούλη τα παίζει κιόλας? Την αλήθεια, ε...
αν τα παιζω εγω? εισαι τρελος????

70%