Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: νεο controler

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

Σκοπευω να αντικαταστησω τον ergo μου. Η πρωτη ερωτηση εινα αν η atomix σκοπευει να 'συνδεθει' με καποιον νεο controller σχεδιασμενο για vdj (οπως εγινε με τον Reloop Touch). Αν οχι , ειμαι μεταξυ Roland DJ-505 (κυριως λογο ποιοτητας ηχου) και pioneer ddj -800. Τι λεει η πειρα σας για τα δυο μοντελα και αν ειναι supported απο to vdj γιατι σκοπευω να αναβαθμισω την αδεια σε pro. Ευχαριστω

geposted Thu 30 Jan 20 @ 9:50 am
Στο σύνδεσμο εδώ: http://www.virtualdj.com/manuals/hardware/index.html μπορείς να δεις όλο το hardware που υποστηρίζει επίσημα και μέχρι στιγμής το VDj. Από κει και πέρα, ο Roland που αναφέρεις, δεν έχει καμία σχέση ως προς την φιλοσοφία, με τον Pioneer. Για ψάξτο λίγο...

ευχαριστω παιδια. Ο Roland μολις αποκλειστηκε . Επειδη θελω δικαναλο και δεν βρηκα κατι αλλο με τα specs του ,μαλλον προκρινεται ο DDJ 800 . Αν συστηνετε κατι αλλο σε αυτη την κατηγορια ευπροσδεχτοι.

Pioneer DDJ-SR2

ο sr2 φαινεται καλη περιπτωση. Επειδη ειναι κυρια παραμετρος για την επιλογη μου ,τι λεει απο ποιοτητα ηχου ?

Μέτριο ήχο, ανάλογο της ddj 800 όμως φαντάζομαι. Είναι άλλης φιλοσοφίας κονσόλα από την ddj 800 πιο χρηστική όμως θεωρώ για χρήση με software.

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)