Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: Colors in folders
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Γεια σας. Με δεξί κλικ στους φακέλους>ιδιότητες μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα τους. Στον εξωτερικό σκληρό όμως όταν πάμε σε άλλο υπολογιστή δε βγαίνουν τα χρώματα. Για να φαίνεται και σε άλλους υπολογιστές το χρώμα των φακέλων ποιο αρχείο πρέπει να αντιγράψουμε?
 

geposted Fri 04 Feb 22 @ 6:21 pm
Θα έπρεπε να φαίνονται. Εκτός κι αν ο άλλος υπολογιστής τρέχει αρκετά πιο παλιά έκδοση του VirtualDJ που δεν υποστηρίζει τα χρώματα.
Το αρχείο που κρατάει τα χρώματα των φακέλων δεν είναι "ένα αρχείο"
Στην ουσία τα χρώματα αποθηκεύονται στο αρχείο "order" μέσα σε κάθε φάκελο (το οποίο επίσης εκτός από το χρώμα κρατάει και την τυχόν τροποποιημένη σειρά ταξινόμησης των φακέλων)
 

geposted Fri 04 Feb 22 @ 6:59 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Όχι Γιώργο, το τελευταίο update έχουν και οι δύο. Οι υποφάκελοι έχουν χρώμα. Οι κεντρικοί δεν έχουν. Ξέχασα μια λεπτομέρεια όμως. Οι "κεντρικοί" που αναφέρω είναι Favorite folders ή Virtual folders. Ίσως για αυτό συμβαίνει..
 

geposted Sat 05 Feb 22 @ 12:48 pm
Οι "κεντρικοί" (ή για να τα λέμε σωστά οι "αρχικοί") φάκελοι του browser αποθηκεύουν τις πληροφορίες τους μέσα στο Documents/VirtualDJ/folders (αρχείο order)
Οπότε είναι λογικό να μην εμφανίζονται τα χρώματα στο άλλο PC εκτός κι αν κάνεις copy αυτό το αρχείο (ή φτιάξεις τα χρώματα και στον άλλο υπολογιστή)
 

geposted Sat 05 Feb 22 @ 4:39 pm
DrJekylPRO InfinityMember since 2008
Άψογος! Σε ευχαριστώ πολύ!!
 

geposted Sat 05 Feb 22 @ 6:59 pm