Quick Sign In:  

Forum: Greek Forum

Topic: virtual
Γεια σας, θελω να περασω την παλαιοτερη εκδοση του virtual 5754 πως να την περασω? Παρακαλω βοηθηστε με
 

geposted Mon 14 Mar 22 @ 2:05 am
Γεια σας ξεχασα να σας πω οτι εχω macbook pro και παιζω το virtual dj
 

geposted Wed 16 Mar 22 @ 6:41 pm
Ουσιαστικά ζητάς έκδοση VDj 2020 και μάλιστα όχι την τελευταία του (build 5874), αλλά ακόμη προγενέστερη (build 5754), κοινώς έκδοση πριν σχεδόν 2 χρόνια!!! Ποιος ο λόγος???
 

geposted Wed 16 Mar 22 @ 7:05 pm
Στεφ, επειδή μόλις μίλησα με Νάσο, θα σας πω τα εξής:

1. Από την στιγμή κατά την οποία ένας οποιοσδήποτε controller υποστηρίζεται επίσημα από το VDj, δεν υπάρχει περίπτωση ο controller αυτός να παρουσιάζει πρόβλημα "συνεργασίας" με το VDj, όταν αυτό (το VDj) υπόκεινται σε οποιαδήποτε αναβάθμιση. Και ο NI S2 Mk2 υποστηρίζεται επίσημα από το VDj.

2. Εάν με το πέρασμα του χρόνου παρατηρείται το οποιοδήποτε πρόβλημα "συνεργασίας" και εφόσον έχουμε αποκλείσει οποιοδήποτε άλλο λόγο, τότε το πιθανότερο είναι να "φταίνε" οι drivers του controller.

3. Στη συγκεκριμένοι περίπτωση, οι τελευταίοι drivers (για Mac) του συγκεκριμένου controller κυκλοφόρησαν στις 23/07/2018! Κοινώς, για λειτουργικό με ονομασία "High Sierra".
Εάν έκτοτε, το λειτουργικό αναβαθμίστηκε (π.χ. σε Mojave ή Catalina ή Big Sur), τότε υπάρχει η πιθανότητα που προανέφερα.

4. Όσον αφορά στις προηγούμενες εκδόσεις του VDj, πέραν του ότι η εγκατάσταση προγενέστερης έκδοσης δεν λύνει προβλήματα (αλλά δημιουργεί επιπλέον), τόσο "παλαιά" έκδοση δεν είναι διαθέσιμη προς downloading.

5. Καμία "ενέργεια" δεν καταργείτε απ' το VDj. Απλά, μπορεί να αλλάζει η ονομασία της ή και το σημείο εμφάνισή της.
 

geposted Thu 17 Mar 22 @ 8:13 pm