Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: Προβλημα με pitch quality? η κατι άλλο;
Καλησπέρα σε όλους ,

Αντιμετωπιζω το εξης πρόβλημα , οταν πειράζω έστω και λίγο το bpm ενός τραγουδιου πχ απο 94 σε 95 χαλάει πολυ ο ηχος και ειδικα οι φωνες .
Με ρυθμίσεις 3 ή 4 η φωνή γινεται μεταλλική ενω αν το βαλω στο 2 ή στο 1 στρώνει λίγο αλλα χαλαει η ποιοτητα .

Δουλευω virtual χρόνια και τοσο εντονη αλλοιωση δεν ειχα ποτε.

Εχω ψαξει οσο μπορουσα το φορουμ , εκανα φορματ , εχω δοκιμασει και αλλο controller αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.

τα specs του λαπτοπ ειναι:
Asus TUF Gaming F15
i5-11400H @ 2.70GHz
16gb ram
gpu 2050
Windows 10 22H2

να συμπληρώσω πως το laptop ειναι μονο για djing και τπτ αλλο , δεν υπαρχουν περιττα προγραμματα , τα windows τρεχουν μονο τα απαραιτητα και δεν εχουν μπει τα βαρια βοηθηματα της asus , μονο drivers .

Ετρεξα latency mon και δεν εβγαλε κατι υποπτο .

Επισης οταν παιζω το wifi είναι απενεργοποιημένο .

Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη .

Ευχαριστω!

geposted Sat 15 Feb 25 @ 2:45 am
ισως να ειναι ανοητη η ερωτηση αλλα το master tempo το εχεις στο yes?

οι ρυθμισεις που λες ειναι το Pitchquality?

kokkinoskoufitsos wrote :
ισως να ειναι ανοητη η ερωτηση αλλα το master tempo το εχεις στο yes?

Καλησπέρα , ναι ειναι ενεργό το mt .

PANOSV wrote :
οι ρυθμισεις που λες ειναι το Pitchquality?

Καλησπέρα , ναι το pitch quality εννοούσα (1,2 κλπ) .

θες να κανεις ενα συντομο βινταεκι να ακουσουμε ακριβως?

Καλησπέρα σε όλους , εχω κανει record με το ιδιο το virtual τον ήχο , δυστυχως δεν μπορουσα να βγαλω rec screen με καποιο τροπο χωρις να εγκαταστησω κατι και στο λαπτοπ δεν βαζω τπτ εκτος απο το virtual .

https://we.tl/t-hTxFIeVyb8
Με quality 3 , ειναι ισως το καλυτερο αποτελεσμα σε σχεση με οποια αλλη ρυθμιση .
H εγγραφη ξεκιναει με -12% και περιπου στο 00,25 παει στο 0% και μετα ξανακατεβαζω σιγα σιγα μεχρι το -12% . Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας παιδια!!

αν και δεν ασχολουμαι με σκυλαδικα τι ασχημο ακους δλδ? τι θα περιμενες κατεβαζοντας στο -12?

εβαλα το εν λογο κομματι που εχει ποιο χαμηλα την μουσικη σε σχεση με την φωνη για να γινει κατανοητη η αλιωση , οπως επισης εφτασα στο -12 για να ακουσετε την προοδευτικη διαφορα που εχει σε σχεση με το 0, επισης να προσθεσω πως το αρχειο που επαιζα ηταν flac . Τωρα αυτο που ακουγετε δεν ειναι φυσιολογικο. και μιλαω για τον μεταλικο ήχο που μπαινει στην φωνη όπως επισης και για την ποιοτητα στον συνολικο ηχο . μολις παει στο 0 φτιαχνουν ολα. αν το δουμε σε ενα αλλο ανταγωνιστικο προγραμμα ειναι η μερα με τη νυχτα . κ η απορια μου ειναι γιατι δεν ειχε αυτη την συμπεριφορα το vdj . και φυσικα δεν θελω να αλλαξω το vdj

Απο κει και περα θα βοηθουσε να ανοιξω ενα ticket στο support ?

θα λεγα να περιμενεις να το δει καποιος που ασχολειται περισσοτερο με αυτη τη μουσικη και να μας πει, απο κει και περα προφανως καθε τραγουδι ειναι μια μονοδικη περιπτωση στην συμπεριφορα του mt οποτε μη περιμενεις ακριβως ιδια αποτελεσματα σε ολα τα κομματια