ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ! ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ DENON SC LIVE 4 ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΑΠΤΟΠ ΠΑΙΖΩ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΛΛΑΕΙ ΓΙΑ 4-5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΑΛΙ .... ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΔΥ ... ΚΑΙ ΜΕΤ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΕΙΣΤΟ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ !!!
geposted Wed 12 Mar 25 @ 6:03 pm
Κολλάει ο ήχος, το βασικό σκιν στην οθόνη, ή η οθόνη της κονσόλας ?
geposted Fri 14 Mar 25 @ 7:15 am
Καλησπέρα. Όλα κολάνε. Κι εμένα μου το έχει κάνει και τρέμω μην το πάθω σε καμία είσοδο ζεύγους ή σε κάνα μπλουζ!!!!!
geposted 6 days ago @ 9:52 am
Οπως είπε και ο συνάδελφος όλα κολλάνε είτε έχει το skin του virtual dj είτε όχι
geposted 5 days ago @ 1:35 pm
Το βασικό είναι να χρησιμοπιείτε το default skin για την οθόνη της Denon. Το ποιό σκιν χρησιμοποείτε για τον υπολογιστή, λίγη σημασία έχει.
Αν κολλάνε όλα, συμπεριλαμβανομένου και του ήχου, τότε μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα με την σύνδεση του USB.
Θα πρότεινα 2 πράγματα.
1. Με την κονσόλα συνδεδεμένη στο USB, να πάτε εκεί που το λειτουργικό σας ορίζει ποια κάρτα ήχου θα χρησιμοποιεί και να ορίσετε αυτήν του υπολογιστή σας και όχι την Denon.
2. Ενεργοποιείστε από τις Ρυθμίσεις του VirtualDJ to CreateMidilog. Την επόμενη φορά που θα σας κολλήσει, ανοίξτε το Log Report.txt αρχείο που βρίσκεται στο Homefolder του VirtualDJ με κάποιον Text Editor και ποστάρετε εδώ το περιεχόμενο του αρχείου. Εκει μπορεί να έχει καταγραφεί κάτι χρήσιμο.
Αν κολλάνε όλα, συμπεριλαμβανομένου και του ήχου, τότε μάλλον υπάρχει κάποιο θέμα με την σύνδεση του USB.
Θα πρότεινα 2 πράγματα.
1. Με την κονσόλα συνδεδεμένη στο USB, να πάτε εκεί που το λειτουργικό σας ορίζει ποια κάρτα ήχου θα χρησιμοποιεί και να ορίσετε αυτήν του υπολογιστή σας και όχι την Denon.
2. Ενεργοποιείστε από τις Ρυθμίσεις του VirtualDJ to CreateMidilog. Την επόμενη φορά που θα σας κολλήσει, ανοίξτε το Log Report.txt αρχείο που βρίσκεται στο Homefolder του VirtualDJ με κάποιον Text Editor και ποστάρετε εδώ το περιεχόμενο του αρχείου. Εκει μπορεί να έχει καταγραφεί κάτι χρήσιμο.
geposted 5 days ago @ 1:58 pm