Παίδες καλησπέρα.Ήρθε η ώρα αντικατάστασης του εξωτερικού δίσκου που χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια παίζοντας με το macbook 2015 (Transcend 2T HDD με thunderbolt & usb).Έχετε να μου προτείνετε λύσεις/μάρκες/τύπο εξωτερικού δοκιμασμένες?Πχ 2.5'' ή εσωτερικό+κουτί για έξτρα τροφοδοσία?Εννοείται πως τώρα πια θα πάω σε σύνδεση USB3.* οπότε όποιος/α έχει χρόνο και διάθεση ας δώσει τα φώτα του.
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
geposted 4 days ago @ 12:46 pm
Προσωπικά στο MAC χρησιμοποιώ Sansung T7 SSD 2TB και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
geposted 4 days ago @ 1:06 pm
PhantomDeejay wrote :
Προσωπικά στο MAC χρησιμοποιώ Sansung T7 SSD 2TB και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση και την πληροφορία!Άρα αφού είσαι οκ με τον συγκεκριμένο στο mac να υποθέσω πως δεν τίθεται θέμα έξτρα ρεύματος στον δίσκο ή έχει να κάνει και με την θύρα και τα χαρακτηριστικά του mac που κουμπώνεις?
geposted 4 days ago @ 1:11 pm
Δεν νομίζω να τίθεται θέμα ρεύματος.
Ο δίσκος είναι SSD και οι SSD σε γενικές γραμμές θέλουν λιγότερο ρεύμα από τους μηχανικούς.
Προσωπικά τον κουμπώνω απευθείας σε μια θύρα USB C σε MacBook PRO M1
Ο δίσκος είναι SSD και οι SSD σε γενικές γραμμές θέλουν λιγότερο ρεύμα από τους μηχανικούς.
geposted 4 days ago @ 1:37 pm
PhantomDeejay wrote :
Δεν νομίζω να τίθεται θέμα ρεύματος.
Ok,ευχαριστώ
geposted 4 days ago @ 1:51 pm