Υπάρχει κάποια ρύθμιση που όταν κάνεις σε μία mylist δεξί κλίκ και επιλέγεις διαγραφή ,να βγάζει μήνυμα προστασίας αν θέλουμε να τη διαγράψουμε με ναι και όχι? Εγώ όταν πατάω διαγραφεί την συμβαίνει άμεσος αλλά φοβάμαι μην κάνω καμιά μέρα κανένα λάθος απο βιασύνη και διαγράψω καμία άλλη
geposted 7 days ago @ 6:02 am
Συνφωνω μου'χει τυχη
geposted 6 days ago @ 6:33 am
Κάθε φορά που ένα αρχείο/λίστα διαγράφει το VDJ, ουσιαστικά το αναλαμβάνει το λειτουργικο.
Δεξί κλικ στον Κάδο Ανακλυκλωσης -->Ιδιότητες (Properties) , εκεί μπορείς να τσεκάρεις την δυνατότητα να δίνεις στο λειτουργικο μία επιβεβαίωση πριν την διαγραφή.
Δεξί κλικ στον Κάδο Ανακλυκλωσης -->Ιδιότητες (Properties) , εκεί μπορείς να τσεκάρεις την δυνατότητα να δίνεις στο λειτουργικο μία επιβεβαίωση πριν την διαγραφή.
geposted 4 days ago @ 2:58 pm
Στον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή εγω έχω μακ ... εκεί πάνε τα αρχεία? Και εννοείς ότι απο εκεί μπορώ να δωσω εντολή να μου βγάζει μήνυμα ασφαλείας? Κατάλαβα σωστά η όχι?
geposted 4 days ago @ 3:01 pm
Για Mac OS δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, κάθε φορά που διαγράφεται ένα αρχείο πηγαίνει στον κάδο Απορριμάτων χωρίς επιβεβαίωση (αρα εκεί θα βρίσκεις το αρχείο που διέγραψες κατα λάθος), Υπάρχουν όμως κάποιες ρυθμίσεις που πρέπει να τσεκάρεις σε περίπτωση που δεν τα στέλνει εκεί απευθείας ή την αυτόματη εκκαθαριση.. Είναι στις ρυθμίσεις του Finder .. https://discussions.apple.com/content/attachment/ea7bbb2e-b4c2-405d-a090-5d1139f8afea
geposted 4 days ago @ 3:24 pm
Οκ ευχαριστώ
geposted 4 days ago @ 3:30 pm