Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: QLC+ - Page: 4
Οπότε κάνε αυτό που έκανα εγώ παλιά στο Freestyler.
Γράψε ένα δεύτερο strobe που θα το λες pseudorandom
Και σε κάθε fixture δώσε λίγο διαφορετικό strobe time, ή αν το θες, λίγο διαφορετική τιμή DMX.
Π.χ για γρήγορο pseudorandom δώσε τιμές 255, 250, 225, 240, 235, 200, 210, 252, 245 κτλ (μία διαφορετική σε κάθε fixture)
Θα "φαίνεται" random χωρίς να είναι. Αλλά επειδή η διάρκεια που κρατάμε τα φώτα σε strobe είναι μικρή, το μάτι δεν προλαβαίνει να καταλάβει το pattern.

Γιώργο το σκέφτηκα κι εγώ να το κάνω έτσι στην χειρότερη. Απλά θα βόλευε απείρως περισσότερο εάν μπορουσα να κάνω τη δουλειά αυτή με ένα knob, και να έχω όλες αυτές τις παραλλαγές χωρίς προγραμματισμό

Γράψε ένα δεύτερο strobe που θα το λες pseudorandom
Αυτό ακριβώς εχω κανει κι εγω εχω γράψει καποια και τα έχω σε ενα fader.

Από Αγγλικά πως πάμε;
Καταλαβαίνουμε τα βασικά;

Σε fader?? Πως δηλαδή;

PhantomDeejay wrote :
Από Αγγλικά πως πάμε;
Καταλαβαίνουμε τα βασικά;

Ναι. Θα κάνω κι ένα post στο forum τους το απόγευμα

Τα βασικα΄ναι.

Σε fader?? Πως δηλαδή;
Όπως φτιάχνεις τα τρεχαντήρια σου και τρεχουν αυτόματα.
Μπορείς να προσθέσεις ενα side fader - crossfade και να το δουλευεις με ενα akai.

Ωραία.. Μέχρι να ανοίξει η σεζόν μετά το πάσχα βρήκαμε δουλειά!

Watch this space for more details..

(Με απλά λόγια και επειδή παράλληλα θέλω να δοκιμάσω και κάποια άλλα πράγματα, ψήνομαι να ξεκινήσω tutorial στο YouTube για το MagicQ για DJs και "μεσαίες" δουλειές. Όχι δεν θα δείξω πως να στήσει κάποιος συναυλία του Αργυρού ή του Ρέμου, αν και είναι εφικτό.. Απλά πρέπει να διαλέξω γλώσσα (γιατί δεν είμαι σε φάση να κάνω το ίδιο πράγμα δύο φορές, μία στα Αγγλικά και μία στα Ελληνικά). Στα Ελληνικά θα συννενοούμαστε πιο άνετα αλλά το κοινό και το ενδιαφέρον θα είναι πολύ μικρότερο από τα Αγγλικά. Οπότε θα υπομείνετε την άθλια Αγγλική προφορά μου αν θέλετε να μάθετε να δουλεύετε το MagicQ με εύκολο τρόπο. Αν πάει καλά, μετά μπορώ να κάνω το ίδιο και για GrandMA :P)

Τέλεια.

https://youtu.be/aRPALjb9eAc

Μια απλή δοκιμή έκανα..

Να το συνεχίσω; Είναι κατανοητά αυτά που λέω; Τα λέω γρήγορα;
Το βίντεο φαίνεται εντάξει;
Υπάρχει ενδιαφέρον;
Να μην ξοδέψω ώρες τζάμπα..

PhantomDeejay wrote :

Μια απλή δοκιμή έκανα..

Υπάρχει ενδιαφέρον;

Τελειο!!! προχωρα Γιωργαρα!

Το είδα με πολύ ενδιαφέρων, παρολο που δεν με ενδιαφέρει άμεσα το θέμα, απλά μ αρέσει να ξέρω πως δουλεύουν τα πράγματα ...

Τέλεια.

PhantomDeejay wrote :

Μια απλή δοκιμή έκανα..

Υπάρχει ενδιαφέρον;
αν και δε με ενδιαφερει καθολου (προς το παρον τουλαχιστον) το θεμα, καλα τα λες ισως για τα δικα μου γουστα καπως αργα αλλα απολυτα κατανοητα.
*προσωπικη γνωμη, αν ειναι να κανεις tutorial yt καντο αγγλικα