Υπάρχει επιλογή και λέγεται συνδρομή, έστω μέχρι να "σταθείς" στα πόδια σου και να αρχίσεις να βγάζεις αρκετά χρήματα για να πάρεις το Infinity
Και κοστίζει σχεδόν όσο μια συνδρομή στο Netflix..
Όποιος δεν θέλει θα βρίσκει χίλιες δύο δικαιολογίες.
Όποιος θέλει, κάνει συνδρομή 2/3 μήνες, πιάνει δουλειά, βολεύεται, και μετά αγοράζει.
Και κοστίζει σχεδόν όσο μια συνδρομή στο Netflix..
Όποιος δεν θέλει θα βρίσκει χίλιες δύο δικαιολογίες.
Όποιος θέλει, κάνει συνδρομή 2/3 μήνες, πιάνει δουλειά, βολεύεται, και μετά αγοράζει.
geposted Mon 15 Dec 25 @ 2:27 pm
Ναι οκ δεν λέω οχι ειναι και αυτό μια επιλογή! Τέλος πάντων εμενα δεν μου πέφτει λόγος, μια κουβέντα κάναμε εξάλλου της αποφασίσεις δεν της παίρνεις οπως είπες εσυ .... αν και ...τα λέμε στην νύφη να τα ακούσει η πεθερά 😁 εγω το αγόρασα... ας κάνουν ότι θέλουν 😋
geposted Mon 15 Dec 25 @ 2:36 pm
Θα την συνεχίσω λίγο ακόμα αυτήν μας την κουβέντα για ένα θέμα που έχω απορία γιατι έγινε και κουβέντα με έναν γνωστό μου και κου έβαλε αυτήν την απορία αλλα ... για να μην αλλάξω θέμα θα το παω ομαλά 😆😁😆😁 μια απο την επιλογες θα ηταν να έκανε μια συνεργασία και το vdj με κάποια controllers αν και... πλέον η pioneer και η Denon έχουν κανει της συνεργασίας τους και δεν ξερω αν μπορεί πλέον να μπει και το vdj ανάμεσα.. και η ερώτηση που θέλω να κανω ( εδω ηθελα να φτάσω) ... αν μια μερα ξυπνήσει η alphathita και πει ... απο εδώ και πέρα τα νεα controller θα ειναι συμβατά μονο με rekordbox και serato, οπως κάποτε η traktor έκανε με τα δικά της controller... τι γίνετε τοτε? 🤔
geposted Mon 15 Dec 25 @ 3:53 pm
lakis69 wrote :
αν μια μερα ξυπνήσει η alphathita και πει ... απο εδώ και πέρα τα νεα controller θα ειναι συμβατά μονο με rekordbox και serato, οπως κάποτε η traktor έκανε με τα δικά της controller... τι γίνετε τοτε? 🤔
Θα χάσει πωλήσεις. Και από τους controllers (hardware) βγάζει πολύ περισσότερο κέρδος από το software.
geposted Mon 15 Dec 25 @ 4:31 pm
...και συνεχιζω εγω (φυσικα καταθετωντας αυστηρα την προσωπικη μου αποψη) ... και το vdj θα ειναι συμβατο.. ;)
geposted Mon 15 Dec 25 @ 7:55 pm
PhantomDeejay wrote :
Θα ξεκινήσω λέγοντας οτι δεν λαμβάνω εγώ τις αποφάσεις, ούτε έχω κάποια επιρροή πάνω σ' αυτές.
Αφού το ξεκαθάρισα αυτό θα πω οτι είναι κοινός τόπος οτι σε κάποιες χώρες όπως και η Ελλάδα, οι 7 στους 10 χρήστες παίζουν με άδεια HOME σε μαγαζιά και μάλιστα για χρόνια.
Ξέρω προσωπικά πολλούς, και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Η εταιρεία αποφάσισε οτι είναι καιρός κάπως αυτό να το περιορίσει και αποφάσισε απλά να βάλει ένα sample.
Δεν είναι η πιο κομψή λύση, συμφωνώ. Δεν είναι και η χειρότερη λύση όμως.
Η έκδοση HOME PLUS δεν είχε ποτέ κανένα σοβαρό περιορισμό, πέρα από οτι δούλευε με συγκεκριμένη κονσόλα. Είναι δικαίωμα της εταιρείας που από καθώς κυκλοφόρισε το VirtualDJ 8 λέει και τονίζει οτι η έκδοση PLUS δεν είναι για επαγγελματική χρήση να προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της.
Επίσης οι άδειες PLUS έτσι όπως τις ξέραμε θα καταργηθούν.
Από καθώς θα κυκλοφορίσει η επίσημη (όχι Early Access) έκδοση του VirtualDJ 2026, θα σταματήσουν να πωλούνται και άδειες HOME PLUS.
Αντίθετα θα υπάρχει μόνο μηνιαία συνδρομή 4€ για όποιον θέλει από εδώ και πέρα αυτό που ήταν παλιά οι άδειες PLUS
Οι υπάρχουσες άδειες PLUS δεν επιρρεάζονται, θα παραμείνουν ως έχουν (εφάπαξ αγορά) αλλά δεν θα πωλούνται καινούργιες.
Δεν ξέρω αν θα δοθεί ή όχι έκπτωση για μετάβαση από PLUS σε PRO.
Προσωπικά δεν το νομίζω γιατί πάντα ήταν θέση της εταιρείας οτι δεν υπάρχει έκπτωση για μετάβαση από την μία άδεια στην άλλη.
Τέλος όσον αφορά το ίδιο το sample, όπως είπα συμφωνώ οτι δεν είναι η πιο κομψή λύση.
Αλλά δεν είναι και κακή λύση. Αν παίζεις στο σπίτι (όπως θα έπρεπε) και όχι σε επαγγελματικό χώρο, το να ακούγεται σε τυχαίο χρονικό διάστημα το sample δεν φέρνει και την καταστροφή του κόσμου.
Επίσης το sample δεν παίζει "κάθε 25 λεπτά περίπου"
Παίζει σε τυχαίο χρόνο όπου το 25 είναι η ελάχιστη του τιμή. Δεν μπορώ να αναφέρω νούμερα, αλλά μπορεί να παίξει π.χ. μία φορά μετά από 25 λεπτά, την επόμενη μετά από 35, την μεθεπόμενη μετά από 30 κ.ο.κ. Αλλά, δεν μπορεί να παίξει μετά από 20 ή μετά από 15 λεπτά.
Το sample δεν μπαίνει για να κάνει την άδεια PLUS "εκενυριστική" ώστε κάποιος να πάει στην PRO.
Μπαίνει μόνο για να διασφαλίσει οτι δεν πάει κάποιος να παίξει επαγγελματικά με μια άδεια που από εδώ και πέρα θα κοστίζει όσο ένας φρέντο (μπορεί και λιγότερο) το μήνα.
Αφού το ξεκαθάρισα αυτό θα πω οτι είναι κοινός τόπος οτι σε κάποιες χώρες όπως και η Ελλάδα, οι 7 στους 10 χρήστες παίζουν με άδεια HOME σε μαγαζιά και μάλιστα για χρόνια.
Ξέρω προσωπικά πολλούς, και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Η εταιρεία αποφάσισε οτι είναι καιρός κάπως αυτό να το περιορίσει και αποφάσισε απλά να βάλει ένα sample.
Δεν είναι η πιο κομψή λύση, συμφωνώ. Δεν είναι και η χειρότερη λύση όμως.
Η έκδοση HOME PLUS δεν είχε ποτέ κανένα σοβαρό περιορισμό, πέρα από οτι δούλευε με συγκεκριμένη κονσόλα. Είναι δικαίωμα της εταιρείας που από καθώς κυκλοφόρισε το VirtualDJ 8 λέει και τονίζει οτι η έκδοση PLUS δεν είναι για επαγγελματική χρήση να προσπαθεί να προστατέψει τα συμφέροντα της.
Επίσης οι άδειες PLUS έτσι όπως τις ξέραμε θα καταργηθούν.
Από καθώς θα κυκλοφορίσει η επίσημη (όχι Early Access) έκδοση του VirtualDJ 2026, θα σταματήσουν να πωλούνται και άδειες HOME PLUS.
Αντίθετα θα υπάρχει μόνο μηνιαία συνδρομή 4€ για όποιον θέλει από εδώ και πέρα αυτό που ήταν παλιά οι άδειες PLUS
Οι υπάρχουσες άδειες PLUS δεν επιρρεάζονται, θα παραμείνουν ως έχουν (εφάπαξ αγορά) αλλά δεν θα πωλούνται καινούργιες.
Δεν ξέρω αν θα δοθεί ή όχι έκπτωση για μετάβαση από PLUS σε PRO.
Προσωπικά δεν το νομίζω γιατί πάντα ήταν θέση της εταιρείας οτι δεν υπάρχει έκπτωση για μετάβαση από την μία άδεια στην άλλη.
Τέλος όσον αφορά το ίδιο το sample, όπως είπα συμφωνώ οτι δεν είναι η πιο κομψή λύση.
Αλλά δεν είναι και κακή λύση. Αν παίζεις στο σπίτι (όπως θα έπρεπε) και όχι σε επαγγελματικό χώρο, το να ακούγεται σε τυχαίο χρονικό διάστημα το sample δεν φέρνει και την καταστροφή του κόσμου.
Επίσης το sample δεν παίζει "κάθε 25 λεπτά περίπου"
Παίζει σε τυχαίο χρόνο όπου το 25 είναι η ελάχιστη του τιμή. Δεν μπορώ να αναφέρω νούμερα, αλλά μπορεί να παίξει π.χ. μία φορά μετά από 25 λεπτά, την επόμενη μετά από 35, την μεθεπόμενη μετά από 30 κ.ο.κ. Αλλά, δεν μπορεί να παίξει μετά από 20 ή μετά από 15 λεπτά.
Το sample δεν μπαίνει για να κάνει την άδεια PLUS "εκενυριστική" ώστε κάποιος να πάει στην PRO.
Μπαίνει μόνο για να διασφαλίσει οτι δεν πάει κάποιος να παίξει επαγγελματικά με μια άδεια που από εδώ και πέρα θα κοστίζει όσο ένας φρέντο (μπορεί και λιγότερο) το μήνα.
Γιώργο είναι αυτονόητο ότι δεν παίρνεις εσύ αυτές τις αποφάσεις, ούτε πιθανότατα κάποιο άλλο μέλος από το Ελληνικό team. Όπως το βλέπω εγώ, το vdj επειδή δεν μπόρεσε να αποτρέψει κάποιους χρήστες της home plus από το να την χρησιμοποιούν επαγγελματικά, κάνει μια οριζόντια περικοπή. Έτσι "τιμωρεί" και εμένα, μαζί με άλλους χομπίστες, που το αγοράσαμε και είμαστε bedroom dj's. Ας έρθουμε λοιπόν στο τι επιλογές δίνει σ'εμενα, τον παλιό πιστό πελάτη της, σήμερα η εταιρεία: 1. Να αγοράσω εξ αρχής την έκδοση pro καταβάλλοντας ολόκληρο το ποσό . 2. Να μείνω στη home plus, αποδεχόμενος το σπαστικό jinglακι. 3. Να μην κάνω άλλη αναβάθμιση, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Τι πιστεύει/ς ότι θα πράξει η συντριπτική πλειοψηφία όσων το χρησιμοποιούν "επαγγελματικά" ? Ρητορική ερώτηση, όλοι ξέρουμε την απάντηση νομιζω. Η πλέον αξιοπρεπής λύση, κατ'εμέ, που θα μπορούσε και θα έπρεπε να δώσει η εταιρεία θα ήταν να διακόψει την πώληση των αδειών home plus από εδώ και πέρα, ώστε να μην έχει άλλες απώλειες αλλά και μην απογοητεύσει του παλαιούς της πελάτες. Έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες άδειες που έχουν πωληθεί αφορούν κοντρόλερς που παλιώνουν, που χαλάνε και αρκετοί
είναι ξεπερασμένοι ήδη. Αρα, "βγαίνουν" από την αγορά μαζί με τις σχετικές άδειες. Τίμια λύση και κανένα παράπονο δεν θα υπήρχε. Η εταιρεία επέλεξε μια άλλη οδό. Δικαίωμά της ? Ναι. Θα πετύχει το στόχο της ? Πιθανότατα όχι (όσον αφορά τους παλαιούς χρήστες). Στο πρόγραμμα τα πάνε υπέροχα, στο μάρκετινγκ αυτή τη φορά το έχασαν και χωρίς λόγο. Γιατί ο υποψήφιος αγοραστής θα σκεφτεί αφού έκαναν τώρα αυτό, του χρόνου μπορεί να ζητάνε επιπλέον ποσό για τις major αναβαθμίσεις...και εκεί κάπου χαλάει ό, τι έχουν χτίσει. Ευχαριστώ για το χρόνο κ το χώρο.
geposted Mon 15 Dec 25 @ 8:01 pm
Νομίζω οτι όλοι γκρινιάζουμε με την ιδέα ενός πιθανού προβλήματος, και όχι με το ίδιο το πρόβλημα.
1) Έχει ήδη ανακοινωθεί οτι το μέτρο για τις άδειες plus επανεξετάζεται, και στην ουσία έχει καταργηθεί στην τελευταία έκδοση EA
2) Δεν θεωρώ οτι ένα jingle που παίζει κάθε μισή ή μία ώρα είναι "σπαστικό". Ναι δεν είναι το καλύτερο, το λέω και εγώ. Αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου.. Δοκίμαζα πρόσφατα ένα γνωστό προϊόν ήχου, και το "jingle" έπαιζε κάθε 3 με 5 λεπτά.. Αυτό ναι είναι σπαστικό.
3) Το έγραψα και πιο πάνω. Όπως λένε και στο χωριό μου, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει..
Με απλά λόγια αυτός που θέλει το τζάμπα και το σπασμένο θα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να έχει το τζάμπα και το σπασμένο.
4)
Κάτι δηλαδή που κάνουν όλα τα άλλα προγράμματα και δεν έκανε ποτέ το VirtualDJ τα τελευταία 20+ χρόνια..
Σε αυτό τον υποψήφιο αγοραστή λοιπόν θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε οτι:
Α) Όλα τα προγράμματα χρεώνουν τις major αναβαθμίσεις τους. Αυτό είναι το αναμενόμενο και το standard.
Β) Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που παρότι έχουν κατακρεουργήσει τους κανόνες της άδειας χρήσης του και παρότι πολλοί το θεωρούν μαγκιά και εξυπνάδα να το έχουν σπασμένο, δεν έχει χρεώσει για καμία αναβάθμιση τα τελευταία 20+ χρόνια.
Γ) Αυτό που κάνει το VirtualDJ (να μην χρεώνει τα updates) είναι η εξαίρεση, και ειδικά σε πρόγραμμα που έχεις αποκτήσει με εφάπαξ αγορά.
Δ) Οτι πρόγραμμα στις μέρες μας δεν χρεώνει updates είναι συνδρομητικό.
1) Έχει ήδη ανακοινωθεί οτι το μέτρο για τις άδειες plus επανεξετάζεται, και στην ουσία έχει καταργηθεί στην τελευταία έκδοση EA
2) Δεν θεωρώ οτι ένα jingle που παίζει κάθε μισή ή μία ώρα είναι "σπαστικό". Ναι δεν είναι το καλύτερο, το λέω και εγώ. Αλλά δεν είναι και το τέλος του κόσμου.. Δοκίμαζα πρόσφατα ένα γνωστό προϊόν ήχου, και το "jingle" έπαιζε κάθε 3 με 5 λεπτά.. Αυτό ναι είναι σπαστικό.
3) Το έγραψα και πιο πάνω. Όπως λένε και στο χωριό μου, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει..
Με απλά λόγια αυτός που θέλει το τζάμπα και το σπασμένο θα βρίσκει συνεχώς δικαιολογίες για να έχει το τζάμπα και το σπασμένο.
4)
Quote :
Γιατί ο υποψήφιος αγοραστής θα σκεφτεί αφού έκαναν τώρα αυτό, του χρόνου μπορεί να ζητάνε επιπλέον ποσό για τις major αναβαθμίσεις
Κάτι δηλαδή που κάνουν όλα τα άλλα προγράμματα και δεν έκανε ποτέ το VirtualDJ τα τελευταία 20+ χρόνια..
Σε αυτό τον υποψήφιο αγοραστή λοιπόν θα πρέπει να του υπενθυμίσουμε οτι:
Α) Όλα τα προγράμματα χρεώνουν τις major αναβαθμίσεις τους. Αυτό είναι το αναμενόμενο και το standard.
Β) Υπάρχει και ένα πρόγραμμα που παρότι έχουν κατακρεουργήσει τους κανόνες της άδειας χρήσης του και παρότι πολλοί το θεωρούν μαγκιά και εξυπνάδα να το έχουν σπασμένο, δεν έχει χρεώσει για καμία αναβάθμιση τα τελευταία 20+ χρόνια.
Γ) Αυτό που κάνει το VirtualDJ (να μην χρεώνει τα updates) είναι η εξαίρεση, και ειδικά σε πρόγραμμα που έχεις αποκτήσει με εφάπαξ αγορά.
Δ) Οτι πρόγραμμα στις μέρες μας δεν χρεώνει updates είναι συνδρομητικό.
geposted Mon 15 Dec 25 @ 9:42 pm
299$ ή 327ευρώ σήμερα (254+φπα).Αν τύχει και είσαι Hong Kong το αγοράζεις χωρίς φπα και το σπας σε 12 άτοκες απο τις τράπεζες που το υποστηρίζουν.
geposted Tue 16 Dec 25 @ 11:00 am
Και οι άδειες HOME PLUS είναι πλέον (και επίσημα) παρελθόν..
geposted Tue 16 Dec 25 @ 3:09 pm
Όχι ότι με νοιάζει αλλα επειδή ήρθε ειδοποίηση επειδή ακολουθώ αυτό το post.... οτανε λες επίσημα τέλος... όσοι είχαν αγοράσει θα εξακολουθούν να της έχουν η της χάνουν και ... αν της έχουν θα της έχουν με αποτ η οχι ? Για να ενημερώσω και στην νομάδες ρωτάω
geposted Tue 16 Dec 25 @ 3:22 pm
Το έγραψα κάπου πιο πάνω, αλλά πλέον ξεκάθαρα:
1) Όσοι έχουν ήδη άδεια PLUS δεν την χάνουν
2) Προς το παρόν όσοι έχουν άδειες HOME PLUS δεν έχουν ηχητικό jingle (έχει αφαιρεθεί).
3) Πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς άδειας HOME PLUS. Υπάρχει μόνο η HOME που κοστίζει 4 ευρώ το μήνα (αν θες να δουλεύει με κάποια μικρή κονσόλα) και έχει ηχητικό jingle.
2) Προς το παρόν όσοι έχουν άδειες HOME PLUS δεν έχουν ηχητικό jingle (έχει αφαιρεθεί).
3) Πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα αγοράς άδειας HOME PLUS. Υπάρχει μόνο η HOME που κοστίζει 4 ευρώ το μήνα (αν θες να δουλεύει με κάποια μικρή κονσόλα) και έχει ηχητικό jingle.
geposted Tue 16 Dec 25 @ 3:27 pm
Σε φωτογράφισα και σε ανέβασα στην ομάδα 😊😊😊
geposted Tue 16 Dec 25 @ 3:30 pm
PhantomDeejay wrote :
Το έγραψα κάπου πιο πάνω, αλλά πλέον ξεκάθαρα:
οπότε με την Home Plus κάνουμε update χωρίς φόβο;
ελπίζω πάντως αν κάποια στιγμή το βάλουν το "ηχητικό" να προειδοποιήσουν πχ 1 μήνα πριν, για να ξέρεις να δεις τι θα κάνεις
geposted Wed 17 Dec 25 @ 7:23 am
Θα προειδοποιήσουν, αλλά..
Για να δεις τι θα κάνεις που; Σπίτι σου;
Δηλαδή αν ξαφνικά εκεί που ακούς μουσική ή παίζεις σπίτι σου ακούσεις "VirtualDJ" τι θα γίνει;
Το τονίζω γιατί η ερώτηση σου δείχνει αυτό ακριβώς που προσπαθεί να πολεμίσει η εταιρεία:
Χρήστες που αγοράσαν φθηνά μια άδεια για οικιακή χρήση και την χρησιμοποιούν επαγγελματικά..
Μόνο σε επαγγελματικό περιβάλλον έχει νόημα να θες να είσαι σίγουρος οτι δεν θα ακουστεί ξαφνικά "VirtualDJ" και "να είσαι προετοιμασμένος" / "να δεις τι θα κάνεις" κ.ο.κ.
Στο σπίτι σου αν κάνεις πάρτι και παίζεις μουσική από YouTube και πετάγεται και καμία διαφήμιση ανάμεσα δεν έγινε τίποτα.
Αλλά σε μαγαζί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο.. :P
Αλλά ναι, θα προειδοποιήσουν.
Quote :
για να ξέρεις να δεις τι θα κάνεις
Για να δεις τι θα κάνεις που; Σπίτι σου;
Δηλαδή αν ξαφνικά εκεί που ακούς μουσική ή παίζεις σπίτι σου ακούσεις "VirtualDJ" τι θα γίνει;
Το τονίζω γιατί η ερώτηση σου δείχνει αυτό ακριβώς που προσπαθεί να πολεμίσει η εταιρεία:
Χρήστες που αγοράσαν φθηνά μια άδεια για οικιακή χρήση και την χρησιμοποιούν επαγγελματικά..
Μόνο σε επαγγελματικό περιβάλλον έχει νόημα να θες να είσαι σίγουρος οτι δεν θα ακουστεί ξαφνικά "VirtualDJ" και "να είσαι προετοιμασμένος" / "να δεις τι θα κάνεις" κ.ο.κ.
Στο σπίτι σου αν κάνεις πάρτι και παίζεις μουσική από YouTube και πετάγεται και καμία διαφήμιση ανάμεσα δεν έγινε τίποτα.
Αλλά σε μαγαζί δεν μπορείς να κάνεις το ίδιο.. :P
Αλλά ναι, θα προειδοποιήσουν.
geposted Wed 17 Dec 25 @ 8:06 am
ναι ισχύει
αλλά να σου πω την αλήθεια -κακώς- αλλά όταν αγόρασα την Home Plus, πίστευα ότι ήταν οκ για να παίζω σε μαγαζί.
Κακώς, γιατί το λέει η λέξη "ΗΟΜΕ"...ξεκάθαρο
απλά είχα την ΗΟΜΕ, μόλις είχα πάρει controller, και λέω οκ πέφτει πολύ να πάρω την PRO αμέσως τώρα (γιατί είχα δώσει και τα χρήματα του contoller), ας πάρω την Plus για controller, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έπαιζα συχνά σε μαγαζί
νόμιζα ότι με κάλυπτε, και για μαγαζί δηλ
αλλά να σου πω την αλήθεια -κακώς- αλλά όταν αγόρασα την Home Plus, πίστευα ότι ήταν οκ για να παίζω σε μαγαζί.
Κακώς, γιατί το λέει η λέξη "ΗΟΜΕ"...ξεκάθαρο
απλά είχα την ΗΟΜΕ, μόλις είχα πάρει controller, και λέω οκ πέφτει πολύ να πάρω την PRO αμέσως τώρα (γιατί είχα δώσει και τα χρήματα του contoller), ας πάρω την Plus για controller, αφού έτσι κι αλλιώς δεν έπαιζα συχνά σε μαγαζί
νόμιζα ότι με κάλυπτε, και για μαγαζί δηλ
geposted Wed 17 Dec 25 @ 8:16 am
οπότε η μόνη λύση για να παίζεις σε μαγαζί είναι η αγορά εφάπαξ της PRO?
geposted Wed 17 Dec 25 @ 8:18 am
Ή η μηνιαία συνδρομή του PRO (που την ξεκινάς και την σταματάς όποτε θες και όσες φορές θες)
geposted Wed 17 Dec 25 @ 8:22 am
ναι σωστά
αλλά δεν συμφέρει αυτή, αν σκοπεύεις να δουλέψεις πάνω από 1.5 χρόνο πχ
geposted Wed 17 Dec 25 @ 8:29 am
Δεν θέλω να γίνω ο κακός της παρέας.
Θέλω να κάνω μόνο χαβαλέ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί..
Εξαρτάται από ποια πλευρά το κοιτάς..
Από την πλευρά της εταιρείας συμφέρει.. :P
Από την πλευρά την δική σου, όχι.
Από την άλλη, αν δεν θες να δώσεις 300+ ευρώ εφάπαξ..
Τα 20 ευρώ το μήνα που κοστίζει η συνδρομή είναι 2 ποτά ή 6 σφηνάκια, ή 5 πακέτα τσιγάρα ή μισό "κεράσει πουτάκι"
Όλα είναι επιλογές τελικά στη ζωή..
Choose wisely που λένε και στο χωριό μου.. :P
(εννοείται οτι κάνω χιούμορ, αλλά έφτασα να αισθάνομαι ο κακός της παρέας που χαλάει τη σούπα, και κάπως πρέπει να το ελαφρύνουμε λίγο)
Θέλω να κάνω μόνο χαβαλέ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί..
freemind11 wrote :
Εξαρτάται από ποια πλευρά το κοιτάς..
Από την πλευρά της εταιρείας συμφέρει.. :P
Από την πλευρά την δική σου, όχι.
Από την άλλη, αν δεν θες να δώσεις 300+ ευρώ εφάπαξ..
Τα 20 ευρώ το μήνα που κοστίζει η συνδρομή είναι 2 ποτά ή 6 σφηνάκια, ή 5 πακέτα τσιγάρα ή μισό "κεράσει πουτάκι"
Όλα είναι επιλογές τελικά στη ζωή..
Choose wisely που λένε και στο χωριό μου.. :P
(εννοείται οτι κάνω χιούμορ, αλλά έφτασα να αισθάνομαι ο κακός της παρέας που χαλάει τη σούπα, και κάπως πρέπει να το ελαφρύνουμε λίγο)
geposted Wed 17 Dec 25 @ 9:13 am
ναι ρε δεν υπάρχει παρεξήγηση
συζήτηση κάνουμε και φυσικά πρέπει να λέμε και τις 2 απόψεις και πλευρές
Υ.Γ.: εγώ ούτε πίνω ούτε καπνίζω :P
συζήτηση κάνουμε και φυσικά πρέπει να λέμε και τις 2 απόψεις και πλευρές
Υ.Γ.: εγώ ούτε πίνω ούτε καπνίζω :P
geposted Wed 17 Dec 25 @ 9:47 am