The Party Engineer wrote :
Να ρωτήσω κάτι άλλο εγώ; τι μέλλον έχουνε οι μεγάλες stand alone κονσόλες από την στηγμή που δεν θα έχουν ποτέ αρκετή υπολογιστική ισχύ για να παράξουν stems και να κάνουν όλα αυτά τα καινούργια κόλπα με το AI ;
οπως φαινεται προσπαθουν να μας αποτραβηξουν απο τον υπολογιστη και να κανουν υπολογιστη τις κονσολες....
geposted Fri 09 Jan 26 @ 3:30 pm
PhantomDeejay wrote :
Αυτό δεν το ξέρεις. Ακόμα και σήμερα, δεν είναι ακατόρθωτο. Πανάκριβο είναι.
Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα.
Από εκεί και πέρα, χώρος υπάρχει για όλους..
The Party Engineer wrote :
από την στηγμή που δεν θα έχουν ποτέ αρκετή υπολογιστική ισχύ για να παράξουν stems και να κάνουν όλα αυτά τα καινούργια κόλπα με το AI ;
Αυτό δεν το ξέρεις. Ακόμα και σήμερα, δεν είναι ακατόρθωτο. Πανάκριβο είναι.
Αλλά δεν θα είναι έτσι για πάντα.
Από εκεί και πέρα, χώρος υπάρχει για όλους..
... και ναι , τελικά είχες δίκιο ....
https://www.gearnews.com/rane-system-one-dj/
geposted Wed 14 Jan 26 @ 10:08 pm
Real time stems δεν θα έχει. Θα τα υποστηρίζει μέσω του Engine. Δηλαδή θα κάνεις prepare τα stems με το Engine και θα τα περνάς στο φλασάκι για να τα παίξει (σε stand alone mode)
Οπότε ναι, καινούργιο παιχνιδάκι και ενδιαφέρον κίνηση από την Rane, αλλά όχι (ακόμα) αυτό που λέγαμε πιο πάνω..
Οπότε ναι, καινούργιο παιχνιδάκι και ενδιαφέρον κίνηση από την Rane, αλλά όχι (ακόμα) αυτό που λέγαμε πιο πάνω..
geposted Thu 15 Jan 26 @ 9:45 am
έχοντας παιξει με sx, 1000srt, flx 10(αρκετες φορες) και εχοντας στην κατοχη μου rr και rx.
μπορω να πω οτι η flx ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει. ναι εχει δυο πολυ ασχημα πραγματα το ενα το ειπατε. οι λουπες ειναι σε πολυ αβολο σημειο. και το πιο σπαστικο το Ποντεσιομετρο του τεμπο δεν εχει στοπ. δεν κανει κλικ στο κεντρο. πρεπει να το πας με pitch reset η να το κοιτας. πολυ αβολο.
κατα τ αλλα επειδη εχω σαν μαιν την rx και σπανια παιζω με την rr γιατι ημουν της ιδιας φιλοσοφιας καποτε να κουβαλαω οσο πιο λιγα. πλεον η rr εχει γερασει. και παντα μου λειπουν τα 4 καναλια που καποτε εκραζα γιατι δεν χρειαζονται. μονο και μονο επειδη βαζω τα stems στα εξω καναλια. και ειναι οτι πιο βολικο υπαρχει. καλα για εμας με Pc δεν το συζηταω για κατι xdj rx3. οτι πιο αβολο.flx η 1000 νομιζω οτι καλυτερο. γιατι και με τα στεμς εγω προσωπικα κακομαθα και τωρα δεν μπορω να παιξω χωρις. σιγουρα δεν θα πηγαινα σε μια flx 6. (κονσολα χωρις xlr και δεν ξερω αν εχει ρευμα)
μπορω να πω οτι η flx ειναι οτι καλυτερο εχω δουλεψει. ναι εχει δυο πολυ ασχημα πραγματα το ενα το ειπατε. οι λουπες ειναι σε πολυ αβολο σημειο. και το πιο σπαστικο το Ποντεσιομετρο του τεμπο δεν εχει στοπ. δεν κανει κλικ στο κεντρο. πρεπει να το πας με pitch reset η να το κοιτας. πολυ αβολο.
κατα τ αλλα επειδη εχω σαν μαιν την rx και σπανια παιζω με την rr γιατι ημουν της ιδιας φιλοσοφιας καποτε να κουβαλαω οσο πιο λιγα. πλεον η rr εχει γερασει. και παντα μου λειπουν τα 4 καναλια που καποτε εκραζα γιατι δεν χρειαζονται. μονο και μονο επειδη βαζω τα stems στα εξω καναλια. και ειναι οτι πιο βολικο υπαρχει. καλα για εμας με Pc δεν το συζηταω για κατι xdj rx3. οτι πιο αβολο.flx η 1000 νομιζω οτι καλυτερο. γιατι και με τα στεμς εγω προσωπικα κακομαθα και τωρα δεν μπορω να παιξω χωρις. σιγουρα δεν θα πηγαινα σε μια flx 6. (κονσολα χωρις xlr και δεν ξερω αν εχει ρευμα)
geposted Sun 18 Jan 26 @ 9:31 am
Απολογούμαι για την καθυστέρηση, αλλά μας φάγανε άλλες δουλείες εκτός του dj.
Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, αλλά όχι και να πάμε στα 3 χιλιάρικα. Η κονσόλα θα είναι του μαγαζιού, ΕΓΩ έχω κατασκευάσει δικη μου κονσόλα, δικαναλι για της ανάγκες μου, και τον τρόπο που παίζω, το εξελιγμένο μοντέλο έμεινε στο ράφι λόγο χρόνου.. μια απομίμηση της takrot sx4 . ΕΔΩ να ξανά ευχαριστήσω τον PHANTOMDEEJAY για την βοήθεια του στο να γράψω το file ώστε να παίζει με το virtual.
Εμένα για Χ λόγο με έψησε η fxl10 και πάντα νιώθω ότι ο pioneer είναι εγγύηση. Cdj500, cdj100, μετά το cdj1000.. μετα δεν ξέρω δεν ακολούθησα.
Φυσικά πριν ήμουνα ψημένος με το TRAKTOR, αλλά λόγο VDJ, πήγα σε SERATO, και έλεγα virtual μαλακιά κτλ, αλλά μετα άμα είδα και έμαθα, virtual kai mono, Serato makria….
Ανάγκες είναι όσο το δυνατό ποιο πολλές, ποτέ δεν ξέρεις την πρέπει να ένωσης σε ένα club, κάποτε φέρνουμε τραγουδιστές που έχουνε το usb τους, το λαπτοπ τους. Ktl.
Πρόβλημα 1 για την fxl10. Δεν έχει usb, υπαρχή τρόπος παράκαμψης?
Ερώτηση.. usb A usb B… μπορούνε 2 λαπτοπς να παίζουνε ταυτόχρονα ? Δηλαδή 2 djs? Η πρέπει Ένας ένας η και η δυο μαζί. Ας πούμε.
Αν ο ενασ djs έχει virtualdj ο άλλος Serato, η tractor η συνδυασμός η κονσόλα παίζει?
Σας έχει τύχη να παλαβώσει η fxl10 και να μην ανταποκρίνεται, να θέλει restart??? Power off/on
Για εμάς που έχουμε και ασχολούμαστε με virtualdj ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ oxi crack και μαλακιες, ειναι plug and play, η πρέπει να φάμε πολλές μέρες, για mapping κτλ..
Ο ήχος της είναι κάλος, η είναι μάπα. Έχω μια καρούλα Tractor audio mk2 ο ηχος της είναι special..
Τα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, αλλά όχι και να πάμε στα 3 χιλιάρικα. Η κονσόλα θα είναι του μαγαζιού, ΕΓΩ έχω κατασκευάσει δικη μου κονσόλα, δικαναλι για της ανάγκες μου, και τον τρόπο που παίζω, το εξελιγμένο μοντέλο έμεινε στο ράφι λόγο χρόνου.. μια απομίμηση της takrot sx4 . ΕΔΩ να ξανά ευχαριστήσω τον PHANTOMDEEJAY για την βοήθεια του στο να γράψω το file ώστε να παίζει με το virtual.
Εμένα για Χ λόγο με έψησε η fxl10 και πάντα νιώθω ότι ο pioneer είναι εγγύηση. Cdj500, cdj100, μετά το cdj1000.. μετα δεν ξέρω δεν ακολούθησα.
Φυσικά πριν ήμουνα ψημένος με το TRAKTOR, αλλά λόγο VDJ, πήγα σε SERATO, και έλεγα virtual μαλακιά κτλ, αλλά μετα άμα είδα και έμαθα, virtual kai mono, Serato makria….
Ανάγκες είναι όσο το δυνατό ποιο πολλές, ποτέ δεν ξέρεις την πρέπει να ένωσης σε ένα club, κάποτε φέρνουμε τραγουδιστές που έχουνε το usb τους, το λαπτοπ τους. Ktl.
Ερώτηση.. usb A usb B… μπορούνε 2 λαπτοπς να παίζουνε ταυτόχρονα ? Δηλαδή 2 djs? Η πρέπει Ένας ένας η και η δυο μαζί. Ας πούμε.
Αν ο ενασ djs έχει virtualdj ο άλλος Serato, η tractor η συνδυασμός η κονσόλα παίζει?
Σας έχει τύχη να παλαβώσει η fxl10 και να μην ανταποκρίνεται, να θέλει restart??? Power off/on
Για εμάς που έχουμε και ασχολούμαστε με virtualdj ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ oxi crack και μαλακιες, ειναι plug and play, η πρέπει να φάμε πολλές μέρες, για mapping κτλ..
Ο ήχος της είναι κάλος, η είναι μάπα. Έχω μια καρούλα Tractor audio mk2 ο ηχος της είναι special..
geposted Wed 21 Jan 26 @ 8:18 pm
PhantomDeejay wrote :
Υποθέτω εννοείς την SX3, σωστά;
Η απάντηση είναι: μακριά
Χωρίς να το αναλύουμε με τις ώρες, η SX3 είναι η "ντροπή" της οικογένειας SX.
Αν θα έπαιρνα σήμερα μεταχειρισμένη κονσόλα θα εμπιστευόμουνα πολύ περισσότερο την SX2 παρά την SX3.
Η απάντηση είναι: μακριά
Χωρίς να το αναλύουμε με τις ώρες, η SX3 είναι η "ντροπή" της οικογένειας SX.
Αν θα έπαιρνα σήμερα μεταχειρισμένη κονσόλα θα εμπιστευόμουνα πολύ περισσότερο την SX2 παρά την SX3.
εγω τωρα παιζω με την sx.. μια κοπελα dj εχει την sx2, μικρο διαφορεσ ειδα.. λογικα η sx3 πρεπει να ειναι καλυτερη.. γιατι ομωσ δεν ειναι??? με δυο λογια.
geposted Wed 21 Jan 26 @ 9:06 pm
alinatas3 wrote :
Αν εννοείς οτι δεν παίρνει φλασάκι για να παίξει χωρίς υπολογιστή, όχι δεν υπάρχει τρόπος "παράκαμψης" εκτός κι αν συνδέσεις ένα CDJ :P
alinatas3 wrote :
Ναι, μπορούνε να παίζουνε κανονικά, ταυτόχρονα, ο καθένας στα κανάλια του.
alinatas3 wrote :
Για συνδιασμό με Traktor δεν ξέρω. Αλλά οποιοσδήποτε συνδιασμός VirtualDJ, Serato, Rekordbox DJ δεν έχει πρόβλημα.
alinatas3 wrote :
Δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, και η FLX10 κυκλοφορεί πολύ καιρό. Αν υπήρχε πρόβλημα θα το είχαμε μάθει.
alinatas3 wrote :
Όλες οι κονσόλες που υποστηρίζονται ΕΠΙΣΗΜΑ από το πρόγραμμα, είναι Plug 'n' Play.
Μερικές φορές ανάλογα την κονσόλα μπορεί να πρέπει να εγκαταστήσεις drivers ή/και να κάνεις update το firmware, αλλά μέχρι εκεί.
Έτσι και η FLX10. Περνάς τους ASIO drivers αν είσαι σε υπολογιστή Windows, συνδέεις και παίζεις
alinatas3 wrote :
Ο ήχος της Audio 2 MK2 ήταν "special" το 2010. Τώρα έχουμε 2026.
Αν ο ήχος τη Audio 2 MK2 σου φαίνεται special, τότε ο ήχος της FLX10 είναι special^2 (στο τετράγωνο)
user29044465 wrote :
εγω τωρα παιζω με την sx.. μια κοπελα dj εχει την sx2, μικρο διαφορεσ ειδα.. λογικα η sx3 πρεπει να ειναι καλυτερη.. γιατι ομωσ δεν ειναι??? με δυο λογια.
Η SX ήταν η πρώτη "σοβαρή" προσπάθεια της Pioneer να μπει στον κόσμο των controllers.
Ήταν ένα πολύ πετυχημένο σχέδιο που στην ουσία αποτέλεσε την μήτρα 2 σειρών προϊόντων για περίπου 10 χρόνια.
Η SX2 ήταν η αναβάθμιση της SX με RGB pads, και λίγο καλύτερη κάρτα ήχου.
Η SX3 ΘΑ έπρεπε να ήταν ακόμα καλύτερη αφού έφερε το μοναδικό που έλειπε από την SX2, το διπλό USB.
ΟΜΩΣ, ο τρόπος που η Pioneer σε συνεργασία με το Serato προσπάθησαν να υλοποιήσουν την κάρτα ήχου και το πως δούλευαν τα κυκλώματα ήχου της κονσόλας στο συγκεκριμένο μοντέλο, απείχε πολύ από τα προηγούμενα. Το audio bus έγινε εξαιρετικά πολύπλοκο και "βαρύ" για τον επεξεργαστή της κονσόλας. Το αποτέλεσμα είναι οτι ο ήχος στην SX3 μπορεί να κρασάρει.
Τέλος, δεν ξέρω πως και γιατί, αλλά κάτι πήγε στραβά και με το quality control ή τη γραμμή παραγωγής της συγκεκριμένης κονσόλας. Δεν μιλάω για το πρόβλημα που είχαν τα πρώτα μοντέλα και λύθηκε μετά. Αυτά συμβαίνουν. Μιλάω όμως για το γεγονός οτι 9 στους 10 κατόχους SX3 είχαν κάποιο πρόβλημα με τη κονσόλα όσο κι αν την πρόσεχαν.
Αντίθετα υπάρχουν αυτοί τη στιγμή "έξω στη ζούγκλα" κονσόλες SX και SX2 που έχουν πιεί τριάντα δίλιτρες μπελβεντέρε, έχουν καπνίσει 20 στρέμματα καπνό, έχουν χρησιμοποιηθεί σαν ασπίδα σε καυγάδες κ.ο.κ. κι ακόμα δουλεύουν χωρίς να κάνουν κιχ.
geposted Wed 21 Jan 26 @ 9:58 pm
PhantomDeejay wrote :
Αντίθετα υπάρχουν αυτοί τη στιγμή "έξω στη ζούγκλα" κονσόλες SX και SX2 που έχουν πιεί τριάντα δίλιτρες μπελβεντέρε, έχουν καπνίσει 20 στρέμματα καπνό, έχουν χρησιμοποιηθεί σαν ασπίδα σε καυγάδες κ.ο.κ. κι ακόμα δουλεύουν χωρίς να κάνουν κιχ.
xaxaxa εγω πειρα, και μπυρα απο αυτα....

geposted Wed 21 Jan 26 @ 10:30 pm
Τελικά φίλοι αγοραστικέ μια FLX10.. σαν πρώτη εντύπωση super special.. φυσικά στα πρώτα 10 λεπτά ανακάλυψα πρόβλημα, όχι κάτι σοβαρό, απλά έπρεπε να γίνει μια αλλαγή στο mapping ώστε το echo out που θέλω να μένει εκεί echo out ακόμα και αν άλλαζες την θέσει του κουμπιού από echo σε κάτι άλλο, αυτό κανονιστικέ.
Μετα από λίγη χρήση παρατήρησα ότι το peek η CPU σε κάποιες φάσης πετάγεται κόκκινο και μένη λίγο εκεί και αρχίζει και πέφτει. Και παρατηρησα σαν διακοπη (freezing) στην οθονη,,,
Το λαπτοπ έχει
Processor 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13650HX (2.60 GHz)
Installed ram 16.0 GB (15.7 GB usable)
SSD 1TB
Και κάρτα γραφικών…
GE FORCE RTX4050 me 8 gb ram
Display drivers UP TO DATE..
Έχει κάτι που πρέπει να κάνω (να αλλάξω) καμία ρύθμιση στην NVIDEA ,,, παρασκευή ξεκινάμε, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ έκπληξη και να ρεζιλευτούμε.. ΚΑΙ ειδικά με καινούργια κονσόλα, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ αφεντικού μετα..
Μετα από λίγη χρήση παρατήρησα ότι το peek η CPU σε κάποιες φάσης πετάγεται κόκκινο και μένη λίγο εκεί και αρχίζει και πέφτει. Και παρατηρησα σαν διακοπη (freezing) στην οθονη,,,
Το λαπτοπ έχει
Processor 13th Gen Intel(R) Core(TM) i7-13650HX (2.60 GHz)
Installed ram 16.0 GB (15.7 GB usable)
SSD 1TB
Και κάρτα γραφικών…
GE FORCE RTX4050 me 8 gb ram
Display drivers UP TO DATE..
Έχει κάτι που πρέπει να κάνω (να αλλάξω) καμία ρύθμιση στην NVIDEA ,,, παρασκευή ξεκινάμε, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ έκπληξη και να ρεζιλευτούμε.. ΚΑΙ ειδικά με καινούργια κονσόλα, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ αφεντικού μετα..
geposted Tue 17 Feb 26 @ 9:48 pm
Το CPU meter τι το έχεις βάλει (στις ρυθμίσεις) να δείχνει;
Όταν "κοκκινίζει" βάλε το mouse από πάνω. Τι λέει στο tooltip ?
Γενικά δεν θεωρώ οτι υπάρχει ή οτι θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν είμαι/είμαστε και μέσα στο μηχάνημα σου..
Γενικά δεν θεωρώ οτι υπάρχει ή οτι θα έχεις πρόβλημα, αλλά δεν είμαι/είμαστε και μέσα στο μηχάνημα σου..
geposted Tue 17 Feb 26 @ 10:05 pm
PhantomDeejay wrote :
Το CPU meter τι το έχεις βάλει (στις ρυθμίσεις) να δείχνει;
αυτο λεσ???
geposted Tue 17 Feb 26 @ 10:11 pm
Ναι αυτό
geposted Tue 17 Feb 26 @ 10:37 pm
PhantomDeejay wrote :
Ναι αυτό
δεν καταλαβα τι θελει να πεισ? οτι βλεπεισ στην φωτογραφια ετσι το εχω ειναι screen shot του
υπολογιστη μου... ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ?
geposted Wed 18 Feb 26 @ 5:12 am
PhantomDeejay wrote :
Ναι αυτό
Παραθέτω 2 φωτογραφίες, γιατί νομίζω αυτό θέλεις να δεις… βλέπεις φιλέ ότι πετάγεται στα κόκκινα, το PEEK AUDIO 82.1% ΤΩΡΑ αυτό τι είναι και τι κανει δεν ξερω…

geposted Wed 18 Feb 26 @ 6:38 pm
Ωραία. Δεν έχεις κανένα θέμα.
Το Peak Audio δείχνει την μέγιστη τιμή της απόκρισης της audio engine σε σχέση με το buffer των drivers της κάρτας ήχου σου.
Για να μην σε αγχώνει, βάλε να βλέπεις την CPU του συστήματος..
Το Peak Audio δείχνει την μέγιστη τιμή της απόκρισης της audio engine σε σχέση με το buffer των drivers της κάρτας ήχου σου.
geposted Wed 18 Feb 26 @ 6:52 pm
PhantomDeejay wrote :
Ωραία. Δεν έχεις κανένα θέμα.
τωρα με πεθανεσ..χαχαχα ελπιζω να βγαλω το βραδι..... για αγνωστο λογο βαραει κοκκινο το cpu.. και κανει και μια μικρη διακοπη... fuck...
geposted Fri 20 Feb 26 @ 8:55 pm
Ερώτηση βλαμμένου μήπως έπρεπε να κάνω ανάλυση τα stems, που δεν έκανα ποτέ μου, γιατί σαν να παίρνει πολύ χώρο στον δίσκο.. και τωρα βλεπω ότι το cpu βαρουσε κοκκινο τόσο καιρο
geposted Fri 20 Feb 26 @ 9:52 pm
Κανονικά με την κάρτα γραφικών που έχεις, τα stems πρέπει να γίνονται ανάλυση με την GPU και όχι την CPU
geposted Fri 20 Feb 26 @ 11:58 pm
δεν ειχα κανενα ευτραπελο μεχRι τωρα. αλλα το cpu full KOKKINO.. LΛΕΣ να μην του αρεσε η flx10
geposted Sat 21 Feb 26 @ 12:06 am
Μπορείς πάντα να βάλεις το Mouse πάνω από το CPU meter και να δεις τι γίνεται.
Και αν γενικά ο υπολογιστής τρώει πολύ CPU δες και τον task manager.
Τέλος, αν την CPU την τρώει το VirtualDJ τότε δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τα stems ώστε να γίνονται ανάλυση από την GPU.
Και αν γενικά ο υπολογιστής τρώει πολύ CPU δες και τον task manager.
Τέλος, αν την CPU την τρώει το VirtualDJ τότε δεν έχεις ρυθμίσει σωστά τα stems ώστε να γίνονται ανάλυση από την GPU.
geposted Sat 21 Feb 26 @ 12:20 am