Δουλεύω με τα Nuc 10+ χρόνια και δεν είχα ποτέ πρόβλημα … αλλά δεν βλέπω η Intel να βγάζει σύντομα κάτι που να πλησιάζει τις M CPUs. Σκέφτομαι λοιπόν να πάρω κάνα apple mini. Το θέμα είναι ότι είμαι boomer, και η συνήθεια είναι μεγάλη αρρώστια από μια υλικά και μετά, οπότε δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα βρούμε με τον Mac. Λέω λοιπόν σε πρώτη φάση , αντί να δώσω 700 να πάρω ένα Μ4/16GB, να πάρω έναν μεταχειρισμένο M1/8GB με τα μισά λεφτά , να δω πως θα πάει; Και το ερώτημα είναι, θα την παλέψει το VDJ με 8GB για real time stems 2.0, lyrics & fluid beatgrid; Ως παντελώς άσχετος με τα Mac, πρέπει να έχω υπόψιν μου κάτι άλλο όσον αφορά τη μετάβαση, πέρα της ασυμβατότητας των file systems; (η μουσική θα μείνει σε NTFS και στο mac θα μπει ένα Paragon).
geposted yesterday @ 6:56 pm
τα τελευταια ~5 χρονια παιζω με μακ, Μ1 air 8/256 ειναι αυτο που χρησιμοποιω τα τελευταια ~3 χρονια. την beta με fluid beatgrid την εχω στο backup win pc. Τα στεμς τα παει τρενο παντως γιατι τα χρησιμοποιω αρκετα.. δε νομιζω να χει κανα θεμα με το beatgrid...απ οτι τσεκαρα και στο win pc δε τρωει και πολλους πορους.. χτυπα αφοβα... παρε κανα μεταχειρισμενο θα προτεινα air που παιζουν οικονομικα να δεις πως θα σε παει ..
geposted yesterday @ 7:37 pm
Εγώ δεν μιλάω για laptop, μιλάω για mini "PC" αλλά φανταζομαι δεν έχει διαφορά στις επιδώσεις ...
geposted yesterday @ 7:45 pm
ιδιο και καλυτερο απο το air... https://www.apple.com/mac/compare/?modelList=MacBook-Air-M1,Mac-mini-M1,MacBookPro-13-M1
και απ οτι βλεπω βγαινει με 16...αν και θυμαμαι οτι εβγαινε και με 8...
και απ οτι βλεπω βγαινει με 16...αν και θυμαμαι οτι εβγαινε και με 8...
geposted yesterday @ 8:15 pm