Anmelden:     

Forum: Balkan Forum

Topic: prvi moj mix :)

Dieses Thema ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten.

E ljudi napravio sam sam prvi mix ali kako da vam dam da cujete i ocenite ?? Posto kad bi uploadovo ne sme da se ostavi adresa na forum a nemam ni mogucnost da vam posaljem privatnu poruku LOL sta da radimmm ?? xD

geposted Wed 16 Apr 08 @ 10:16 am

Ovaj ALF je zesci pozitivac inspirise me lik svaki put kad ga vidim :) :) :) OK now svi skinite ovaj moj prvi solo mix , dajte ocenu od 1-10 i naravno komentare :) :)

Adresa za download je

http://www.freefileshost.com/d/6996

OK ezgoni , moje misljenje je sledece

Prelazi nisu bas dobri , sampleovi i efecti nisu doro iskoriscenji , bla bla ali sa obzirom da ti je prvi mix , ok , je

Moja ocena je 3+

Ja cu postaviti li sa mojom mixom pa da vidis sha je prava stvar

Obrisao sam ti post koji je isti kao i ovaj zadnji sem dodatka, Webmast.
Prava stvar je bilo koji mix koji mozete naci na netu od poznatijih DJ-eva. Osim toga Egzo je imao prilike da mene cuje uzivo tako da zna sta treba da radi ;)

znam da to nije za nista odradicu profi mix kad jos uvezbam i pre nego sto sam stavio na net znao sam da nije to ali je to je prvi mix u VDJ :) ako mozes napravi mix od te pesme pa da vidim sta si radio :)

odakle skidate novu muziku ?

prokleto je dobra ova pesma John Silver Ft D Argento - Ecstasy (Chris Reece Remix) ali ne mogu da nadjem nigde na netu...

Zabranjeno je deljenje muzike na forumu. Mozes da napravis mix, samo se potrudi da malo prvo vezbas.

AlfE kad si vec , kod profesionalaca, da li cuo za DJ Fiki-a???

Sta mislis za VESTAX?? da li su kvalitetni , vidim da su jeftiniju od drugix??

Zagledao sam se u jedan PMC 280 PRO Controller

???

Nisam cuo za tog DJ-a. Sto se tice Vestax-a, kvalitetan je dosta, bolji je od Numark-a ali je losiji od Pioneera itd. Zavisi sta ti treba, imas opise kontrola na netu, pogledaj neki video na youtube i to je to.

pozz svima zavrsio sam svoj prvi set od 70min :) zeleo bih da ga sto vise vas downloaduje i napise komentare i sugestije posto bi mi jako dobro dosle xD
DJ only4you(egzoni) - practice set on burn 93mb evo link za download http://www.freefileshost.com/d/7908 u rar formatu je zato sto je hosting takav ne dozvoljava da se uploaduje mp3 .... xD

e jel mi moze noko rec kak metnut svoje mixeve na internet

dj-juxx wrote :
e jel mi moze noko rec kak metnut svoje mixeve na internet

Posaljes ih na file hosting servis koji su besplatni:
www.rapidshare.com
www.speedyshare.com
www.filefactory.com

Pozdrav

(Alte Themen und Foren werden automatisch geschlossen)