Από άποψη σταθερότητας σε περιβάλλον Windows μπορώ να πω οτι το 8 είναι σχεδόν όσο έμπιστο και το 7.
Από τον Ιανουάριο που το έχω δοκιμάσει σε 6 διαφορετικά συστήματα δεν βρήκα κάτι που να μπορέσει να κρασάρει το πρόγραμμα σε "πραγματικές" συνθήκες. Και τα 8 συστήματα καλύπτουν από i7 4ης γενιάς με 16GB RAM μέχρι Intel Core 2 Duo στα 1,6 με 1GB RAM.
Από τον Ιανουάριο που το έχω δοκιμάσει σε 6 διαφορετικά συστήματα δεν βρήκα κάτι που να μπορέσει να κρασάρει το πρόγραμμα σε "πραγματικές" συνθήκες. Και τα 8 συστήματα καλύπτουν από i7 4ης γενιάς με 16GB RAM μέχρι Intel Core 2 Duo στα 1,6 με 1GB RAM.
geposted Mon 23 Jun 14 @ 9:28 am
ΟΚ αντιο 7.4.1 για να το λετε εσεις κατι ξερετε
ευχαριστω .
ευχαριστω .
geposted Mon 23 Jun 14 @ 9:31 am
Αυτό είναι το δεύτερο πιο αδύναμο σύστημα που χρησιμοποιώ και στο οποίο συνήθως κάνω όλες τις δοκιμές.
Η CPU φτάνει μέχρι 70-80% κατά το φόρτωμα τραγουδιών ενώ γενικά κινείται στο 25-35-40%
Και το VirtualDj 8 δεν έχει κολλήσει ποτέ...
geposted Mon 23 Jun 14 @ 9:38 am
εχω την εντυπωση ότι στην τελευταια εκδοση του 8 στην 1855 στην automix το μιξη τωρα λειτουργει όποτε θελει
για ριξτε μια ματια..
για ριξτε μια ματια..
geposted Mon 23 Jun 14 @ 10:34 am
Παιδιά καλησπέρα.! Ξέρει κανείς να μου πει γιατί στην πρώτη ημερομηνία εμφάνισης του τραγουδιου μου βγάζει χρονολογιες μετα το 2017.? Εχω ελέγξει την ώρα/ημερομηνία του MacBook και ειναι σωστή. Επίσης γιατί όταν συνδέω έναν εξωτερικό δίσκο κάποιους φακέλους δεν μου τους εμφανίζει καθόλου. Και τέλος, οταν συνδέω τα pioneer cdj 900 με το virtual 8, μετα απο 10 δευτερόλεπτα κλείνει το προγραμμα....?
geposted Mon 23 Jun 14 @ 6:52 pm
djkappas wrote :
εχω την εντυπωση ότι στην τελευταια εκδοση του 8 στην 1855 στην automix το μιξη τωρα λειτουργει όποτε θελει
για ριξτε μια ματια..
για ριξτε μια ματια..
Ti ennoeis ? - Me ena grigoro test pou ekana leitourgei kanonika edo.
geposted Tue 24 Jun 14 @ 3:06 am
yamitdm wrote :
Παιδιά καλησπέρα.! Ξέρει κανείς να μου πει γιατί στην πρώτη ημερομηνία εμφάνισης του τραγουδιου μου βγάζει χρονολογιες μετα το 2017.? Εχω ελέγξει την ώρα/ημερομηνία του MacBook και ειναι σωστή. Επίσης γιατί όταν συνδέω έναν εξωτερικό δίσκο κάποιους φακέλους δεν μου τους εμφανίζει καθόλου. Και τέλος, οταν συνδέω τα pioneer cdj 900 με το virtual 8, μετα απο 10 δευτερόλεπτα κλείνει το προγραμμα....?
Mipos itan lathos to roloi otan prostheses ta arxeia ?
Se pc pou ekana ena test kai prosthesa arxeia simera deixnei simerini hmerominia "first seen"
As dokimasei kapoios allos se mac.
Gia ta alla themata dose pio poles prirofories.
geposted Tue 24 Jun 14 @ 3:10 am
Δεν μου εμφανίζει υποφακελους αλλα ούτε τραγούδια που βρίσκονται μέσα σε αυτούς. Οσων αφορά την σύνδεση με τα pioneer, ξεκινάω το προγραμμα ενώ ειναι συνδεδεμένα τα pioneer και μετα απο 5 το πολυ 10 sec το προγραμμα κλείνει
geposted Tue 24 Jun 14 @ 3:17 am
Εαν ήταν λάθος το ρολόι οταν πέρασα τα τραγουδια, πρέπει να σβησω την database της 8 οπότε με νέα έναρξη της 8 θα παραστούν οι ημέρ/νιες κανονικά.?
geposted Tue 24 Jun 14 @ 3:21 am
Επίσης έλεγξε τα regional settings του υπολογιστή σου. Γιατί αν σου έχει "ξεφύγει" σε US εκεί η σύντομη ημερομηνία είναι διαφορετική. Το VirtualDj όσον αφορά το κομμάτι της βάσης δεν επηρεάζεται και δεν χρησιμοποιεί τα regional settings για την αποθήκευση ημερομηνιών. Όμως επηρεάζεται στο πως σου δείχνει τις ημερομηνίες...
geposted Tue 24 Jun 14 @ 3:45 am
yamitdm wrote :
Εαν ήταν λάθος το ρολόι οταν πέρασα τα τραγουδια, πρέπει να σβησω την database της 8 οπότε με νέα έναρξη της 8 θα παραστούν οι ημέρ/νιες κανονικά.?
Αν έχεις ακόμα την βάση δεδομένων του 7, ναι θα την ξαναδιαβάσει και θα ξαναπάρει τις ημερομηνίες από εκεί.
Διαφορετικά θα σου εμφανίσει σε όλα σαν first seen την σημερινή ημερομηνία
geposted Tue 24 Jun 14 @ 3:47 am
yamitdm wrote :
Ναι!!
geposted Tue 24 Jun 14 @ 9:43 am
Οκ με τις ημερ/νίες. Με τους φακέλους όπως και με τα τραγούδια που βρίσκονται μέσα σε αυτούς μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει.? Όπως επίσης και με τα pioneer cdj 900 γιατί μου κρασαρουν το προγραμμα.?
geposted Tue 24 Jun 14 @ 9:54 am
Den vlepw na exei anevei kapoio crash report ston server mas apo sena. An o ypologistis vrisketai online tin wra pou crasharei tote logika tha eixame to crash report.
Fantazomai oti me ta 900aria paizeis offline ?
an nai, tote tha prepei na mas steileis to crash report. Gia na to kaneis auto...
- anoikse to VirtualDJ, Config->Options kai allakse to setting crashGuard se No.
- kleise to VirtualDj gia na parei tin allagi sto setting.
- Meta anoikse to pali kai prospathise na anaparageis to crash.
- Molis crasharei tha sou dwsei to gnwsto Crash mynima, pata to Details, Show Report i oti allo leei ekei kai postare to periexomeno edw (einai megalo ..lol)
Fantazomai oti me ta 900aria paizeis offline ?
an nai, tote tha prepei na mas steileis to crash report. Gia na to kaneis auto...
- anoikse to VirtualDJ, Config->Options kai allakse to setting crashGuard se No.
- kleise to VirtualDj gia na parei tin allagi sto setting.
- Meta anoikse to pali kai prospathise na anaparageis to crash.
- Molis crasharei tha sou dwsei to gnwsto Crash mynima, pata to Details, Show Report i oti allo leei ekei kai postare to periexomeno edw (einai megalo ..lol)
geposted Tue 24 Jun 14 @ 2:52 pm
Εγω παλι με την ddj-sx παρατηρησα οτι εχει lag οταν παταω swift+jog για γρηγορη προσπελαση του τραγουδιου,και πολλες φορες χρειαζεται να το αφησω και να το ξαναπατησω για να την ακουσει την εντολη και να ξεκινησει η γρηγορη προσπελαση.
Επισης την ιδια λειτουργια την δοκιμασα στην ddj-sb και λειτουργει αψογα!εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια?
Επισης την ιδια λειτουργια την δοκιμασα στην ddj-sb και λειτουργει αψογα!εχει κανεις αντιστοιχη εμπειρια?
geposted Wed 25 Jun 14 @ 4:52 am
paidia me to teleyteo update mou kanei kati kolimata ....... pao na fortoso tragoudia pou ta exo xanapexei me tin 8 kai mou ta fortoni misa ...... kai meta kolaei ...
geposted Wed 25 Jun 14 @ 2:58 pm
djkappas wrote :
τελικά δουλεύει κανένας την 8 σε μονιμη βαση ???
αν καποιος το δουλευει ας κανει σχολια για την σταθεροτητα
για πιθανα κοληματα κλπ.
βλεπω ολοι να κανουν σχολια και να γκρινιαζουν για καποιες
λεπτομεριες για video για tag λαθος bpm κλπ και τελικα μουσικη με το
8 παιζει κανεις ? (δηλαδή να το στήσει από τις 8 το απόγευμα μέχρι την άλλη ήμερα το πρωί χωρις πρόβλημα)
μηπως ? λεω μηπως θα επρεπε να φτιαξουν ένα εργαλειο (μια εκδοση του 8) να παίζει μόνο σωστά ηχο χωρις
video χωρις επεξεργασιες και να απαιτεί μικρη επεξεργαστική ισχη και να μην κολλάει με τιποτα?
αν εξαιρέσω την λιγο καλύτερη ποιότητα στον ηχο της 8 ,δεν βλέπω κανενα άλλο λογο να φυγω από την 7,4,1.
αν καποιος το δουλευει ας κανει σχολια για την σταθεροτητα
για πιθανα κοληματα κλπ.
βλεπω ολοι να κανουν σχολια και να γκρινιαζουν για καποιες
λεπτομεριες για video για tag λαθος bpm κλπ και τελικα μουσικη με το
8 παιζει κανεις ? (δηλαδή να το στήσει από τις 8 το απόγευμα μέχρι την άλλη ήμερα το πρωί χωρις πρόβλημα)
μηπως ? λεω μηπως θα επρεπε να φτιαξουν ένα εργαλειο (μια εκδοση του 8) να παίζει μόνο σωστά ηχο χωρις
video χωρις επεξεργασιες και να απαιτεί μικρη επεξεργαστική ισχη και να μην κολλάει με τιποτα?
αν εξαιρέσω την λιγο καλύτερη ποιότητα στον ηχο της 8 ,δεν βλέπω κανενα άλλο λογο να φυγω από την 7,4,1.
paizw ka8e mera 5 fores tin evdomada ateleiwtes wres,pote den mou exei krasarei paizei panta poly kala.kati mikro8ematakia pou yphrxan ta exoun epishmanei kapoioi k genika ginontai dior8wseis synexeia.egw proswpika paizw monima pleon mono me tin 8
geposted Thu 26 Jun 14 @ 6:19 am
αποφασισα λοιπον να βαλω και εγω την 8 σε μονιμη βαση εχω 2 ερωτησεις που δεν εχω βρει ακρη ακομα:
1)οταν βαζω ενα que point ενω μου το κραταει κανονικα δεν βλεπω το σημαδι πανω στην μπαρα του τραγουδιου,εχει καποια ρυθμιση αυτο για να φαινεται?κατι δεν κανω σωστα δεν εξηγητε!
2)πλεον καθε φορα που ενημερωνουμε τον δισκο δεν χρειαζεται να ξανακανουμε add to database και μετα μεσα στο browser add-clean-fix?
1)οταν βαζω ενα que point ενω μου το κραταει κανονικα δεν βλεπω το σημαδι πανω στην μπαρα του τραγουδιου,εχει καποια ρυθμιση αυτο για να φαινεται?κατι δεν κανω σωστα δεν εξηγητε!
2)πλεον καθε φορα που ενημερωνουμε τον δισκο δεν χρειαζεται να ξανακανουμε add to database και μετα μεσα στο browser add-clean-fix?
geposted Thu 26 Jun 14 @ 8:10 am
επισης κατι αλλο που παρατηρησα σε σχεση με την παλια εκδοση ειναι οτι οταν ακουμε στο μαστερ το ενα καναλι και φορτωσουμε ενα κομματι στο αλλο καναλι για να το ακουσουμε απο τα ακουστικα,στην παλια εκδοση γυριζε αυτοματα η προακουστικη απο το ενα καναλι στο αλλο.στην καινουργια δεν γινεται αυτο,πρεπει οταν ακουω το ενα καναλι απο τα ακουστικα να κλεινω το αλλο καναλι αλλιως ακουγονται και τα 2 καναλια.αυτο ρυθμιζει να το κανω οπως την παλια?
geposted Thu 26 Jun 14 @ 8:20 am
1) Τα ues πλέον πρέπει να τα αποθηκεύεις σαν hotcue για να στα δείχνει. Το πλήκτρο vue πλέον δεν επηρεάζει τα hotcues αλλά ένα "εδικό" cue (φαντάσου το σαν hotcue 0)
2) Όχι. Τα check και fix γίνονται πλέον αυτόματα. Μόνο το clean γίνεται "χειροκίνητα"
3) Θα πρέπει να αλλάξεις την εντολή στον mapper του controller σου από "pfl" σε "select"
2) Όχι. Τα check και fix γίνονται πλέον αυτόματα. Μόνο το clean γίνεται "χειροκίνητα"
3) Θα πρέπει να αλλάξεις την εντολή στον mapper του controller σου από "pfl" σε "select"
geposted Thu 26 Jun 14 @ 9:26 am