Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: [ΝΕΑ] VirtualDj 8 Release - Page: 16

Dieser Teil des Themas ist veraltet und kann veraltete oder falsche Informationen enthalten

Όντως υπάρχει θέμα με τα bpm ορίστε και σε έμενα το συγκεκριμένο τραγούδι σε 7 και 8 .......

DrJekyl wrote :
Και κάτι ακόμη (σημαντικό) που ξέχασα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η ακρίβεια των smart play & smart cue (στην 7 λειτουργούσαν πολύ καλύτερα!!).

file uparxei megalo provlima me sto smart cue.. ta kanei ola xalia me smart cue..kamia sxesh me to 7 pou eixe apsogh leitourgia..

0rafa0 wrote :
DrJekyl wrote :
Και κάτι ακόμη (σημαντικό) που ξέχασα είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθεί η ακρίβεια των smart play & smart cue (στην 7 λειτουργούσαν πολύ καλύτερα!!).

file uparxei megalo provlima me sto smart cue.. ta kanei ola xalia me smart cue..kamia sxesh me to 7 pou eixe apsogh leitourgia..

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε λίγο ανυπόμονοι. Για ένα εντελώς νέο πρόγραμμα ένας μήνας είναι πολύ μικρό διάστημα για να λειτουργήσει άψογα σε όλα..!!

ρε παιδια πως βαζω να βλεπει το file name κ οχι τα tag?δεν μου εμφανιζει ποιο ρεμιξ ειναι ετσι αν δεν μπω να το διορθωσω.
ενω στο file name εχει κανονικα τιτλο κ ρεμιξ.

Παιδια μετα το update που εγινε (ειναι το build 1845.687) στην hercules mp3 e2 παλι δεν αναβουν τα led.
ενω πριν αναβαν

Φρέσκο θέμα. Όταν σε ένα κομμάτι υπάρχει στο τέλος παρένθεση με παύλα, π.χ. : Civilized man - JOE COCKER (3-5) οι παρενθέσεις και το περιεχόμενό τους δεν εμφανίζονται ενώ αν δεν υπάρχει παύλα, π.χ. : Civilized man - JOE COCKER (3) εμφανίζονται κανονικά. Συμβαίνει μόνο αν οι παρενθέσεις είναι στο τέλος του κομματιού. Στη μέση εμφανίζονται κανονικά. Στην 7 δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα! Το αναφέρω απλώς..!!

Δεν είναι bug αυτό, έχει να κάνει με τον τρόπο που "διαβάζει" το virtualdj 8 τους τίτλους.
Τα έχω αφαιρέσει όλα από τα μενού (να μην διαβάζει από tag, να μην διαχωρίζει σε remix, κλπ) και πλέον εμφανίζει τα τραγούδια από τους τίτλους, όπως ακριβώς και με την 7.4.1

Labrokratis wrote :
Δεν είναι bug αυτό, έχει να κάνει με τον τρόπο που "διαβάζει" το virtualdj 8 τους τίτλους.
Τα έχω αφαιρέσει όλα από τα μενού (να μην διαβάζει από tag, να μην διαχωρίζει σε remix, κλπ) και πλέον εμφανίζει τα τραγούδια από τους τίτλους, όπως ακριβώς και με την 7.4.1

Labrokrati κι εγώ έκανα δοκιμές στα options αλλά δεν κατάφερα κάτι. Έχεις το χρόνο να τσεκάρεις το θέμα με τις παρενθέσεις να δούμε αν συμβαίνει και σε σένα?

Den einai bug, einai feature !!
Apo default auto pou yparxei stis parentheseis paei sto field REMIX.
Pas options kai apenergopoieis to 'getRemixWhenParsingFilenames'.
Restart to VirtualDJ kai tha dei ta titles kanonika.

apopsis wrote :
Den einai bug, einai feature !!
Apo default auto pou yparxei stis parentheseis paei sto field REMIX.
Pas options kai apenergopoieis to 'getRemixWhenParsingFilenames'.
Restart to VirtualDJ kai tha dei ta titles kanonika.

Thanks George!!!!!

stratos789 wrote :
Παιδια μετα το update που εγινε (ειναι το build 1845.687) στην hercules mp3 e2 παλι δεν αναβουν τα led.
ενω πριν αναβαν

Hmm periergo. Den nomizw oti allakse kati wste na yparksei tetoio provlima. Tin konsola tin vlepei kanonika sto Controllers tab ? Exeis epileksei to factory default sto mapping ?
windows exeis i Mac ?

djdad wrote :
stratos789 wrote :
ενω πριν αναβαν

Hmm periergo. Den nomizw oti allakse kati wste na yparksei tetoio provlima. Tin konsola tin vlepei kanonika sto Controllers tab ? Exeis epileksei to factory default sto mapping ?
windows exeis i Mac ?

Τελικα λαθος συναργεμος :)
Την ειχα συνδεσει πανω σε usb hub και δεν εδεινε πολυ ρευμα το usb hub.

τελικά δουλεύει κανένας την 8 σε μονιμη βαση ???
αν καποιος το δουλευει ας κανει σχολια για την σταθεροτητα
για πιθανα κοληματα κλπ.
βλεπω ολοι να κανουν σχολια και να γκρινιαζουν για καποιες
λεπτομεριες για video για tag λαθος bpm κλπ και τελικα μουσικη με το
8 παιζει κανεις ? (δηλαδή να το στήσει από τις 8 το απόγευμα μέχρι την άλλη ήμερα το πρωί χωρις πρόβλημα)
μηπως ? λεω μηπως θα επρεπε να φτιαξουν ένα εργαλειο (μια εκδοση του 8) να παίζει μόνο σωστά ηχο χωρις
video χωρις επεξεργασιες και να απαιτεί μικρη επεξεργαστική ισχη και να μην κολλάει με τιποτα?
αν εξαιρέσω την λιγο καλύτερη ποιότητα στον ηχο της 8 ,δεν βλέπω κανενα άλλο λογο να φυγω από την 7,4,1.

apa pa pa pa pa
gkrinia, gkrinia, gkrinia synexeia..... de sas antexo olous

pote tha bgei i 8.1?

O kalyteros ixos (pou einai kata koini omologia poly pio veltiwmenos), se syndyasmo me to Eq, to Filter , kapoia effect kai genika oti allo paizei rolo sto ixitiko apotelesma, einai apo mono tou kati poly simantiko. Isws simantikotero kai apo kapoia bugs pou tyxon akoma yparxoun stin metavasi apo 7 stin 8 (ennow mousiki vivliothiki, kapoia "kolpa" pou douyeuan stin 7 kai oxi twra klp)
Fysika episis paizei rolo kai i statherotita.
Se Windows perivallon, tha elega euthews oti tha eprepe oloi na paizame me tin 8, afou i statherotita kai to performance ekei den exei provlimata. Se mac, parolo pou i teleutaia build exei veltiwsei arketa pragmata (se katanalwsi CPU, yperthermansi klp) tha elega oti i 8 thelei akoma na "psithei" ligo.

Proswpika paizw me version 8 kai mono (sxedon apokleistika me video kai me ena "ftwxo" i3 ), edw kai pollous mines, prin kala -kala vgei se pre-beta, xwris kanena provlima.

djkappas wrote :
για πιθανα κοληματα κλπ.
8 παιζει κανεις ? (δηλαδή να το στήσει από τις 8 το απόγευμα μέχρι την άλλη ήμερα το πρωί χωρις πρόβλημα)
μηπως ? λεω μηπως θα επρεπε να φτιαξουν ένα εργαλειο (μια εκδοση του 8) να παίζει μόνο σωστά ηχο χωρις
video χωρις επεξεργασιες και να απαιτεί μικρη επεξεργαστική ισχη και να μην κολλάει με τιποτα?
αν εξαιρέσω την λιγο καλύτερη ποιότητα στον ηχο της 8 ,δεν βλέπω κανενα άλλο λογο να φυγω από την 7,4,1.

ego paizo me tin 8 se kathimerinh vasei .... :) 7 meres tin eydomada - 6 ores mousiki ..... to monadiko provlima pou aspoume me peirazei einai ayto me ta bpm pou se merika tragoydia den ta vgazei sosta ..... kata ta alla den exo kapoio allo provlima kai malista tin exo empisteyth kai se ekdiloseis ......... ( windows 8.1 me i5 & ssd ) pliroforiaka.

djkappas wrote :
για πιθανα κοληματα κλπ.

Κι εγώ παίζω καθημερινά χωρίς να έχω προβλήματα κολλημάτων (και μάλιστα σε δύο γάμους και μια βάπτιση). Τα όποια bugs τα έχω επισημάνει σε προηγούμενα posts και μάλιστα έκανα και μια γενικότερη αναφορά σε αυτό που ρωτάς. Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μειώνονται τα όποια θεματάκια υπάρχουν. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι να φύγεις από την 7.4.1. για να πας στην 8!!

djdad wrote :
O kalyteros ixos (pou einai kata koini omologia poly pio veltiwmenos), se syndyasmo me to Eq, to Filter , kapoia effect kai genika oti allo paizei rolo sto ixitiko apotelesma, einai apo mono tou kati poly simantiko. Isws simantikotero kai apo kapoia bugs pou tyxon akoma yparxoun stin metavasi apo 7 stin 8 (ennow mousiki vivliothiki, kapoia "kolpa" pou douyeuan stin 7 kai oxi twra klp)
Fysika episis paizei rolo kai i statherotita.
Se Windows perivallon, tha elega euthews oti tha eprepe oloi na paizame me tin 8, afou i statherotita kai to performance ekei den exei provlimata. Se mac, parolo pou i teleutaia build exei veltiwsei arketa pragmata (se katanalwsi CPU, yperthermansi klp) tha elega oti i 8 thelei akoma na "psithei" ligo.

Proswpika paizw me version 8 kai mono (sxedon apokleistika me video kai me ena "ftwxo" i3 ), edw kai pollous mines, prin kala -kala vgei se pre-beta, xwris kanena provlima.

αμα το δικο σου ειναι φτωχο το δικο μου τι ειναι????

απλος πιστευω οτι το προγραμμα παρολο που λεει οτι παιζει και με pc σαν το δικο μου πιστευω ο γερος μου δεν τα βγαζει περα
ενω στην 7.4.1 πεταει.
βλεπω πολλα κοκκινα και το φοβαμαι..

DrJekyl wrote :
djkappas wrote :
για πιθανα κοληματα κλπ.

Κι εγώ παίζω καθημερινά χωρίς να έχω προβλήματα κολλημάτων (και μάλιστα σε δύο γάμους και μια βάπτιση). Τα όποια bugs τα έχω επισημάνει σε προηγούμενα posts και μάλιστα έκανα και μια γενικότερη αναφορά σε αυτό που ρωτάς. Θεωρώ ότι σιγά σιγά θα μειώνονται τα όποια θεματάκια υπάρχουν. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι να φύγεις από την 7.4.1. για να πας στην 8!!

με ποιο pc παιζεις???
ισως εχεις νεο pc??

37%