Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: λαθος bpm - Page: 1
Ρε παιδια γιατι τοσα προβληματα με αυτο το προγραμμα;;;; ειστε ανικανοι τοσα χρονια εσεις εκει πισω οι τεχνικοι
να πω οτι το κανετε και δωρεαν παει στο διαολο
τοσα λεφτα εχετε παρει απ οτις συνδρομες κλπ
Δηλαδη απιστευτο 2-3 χρονια ολα προβληματα ειστε με το προγραμμα και με τα macbook

ολα μου τα τραγουδια αυτη τη στιγμη ειναι ολα λαθος μετρημενα, τραγουδια που πρεπει να ειναι 133 , τα βγαζει 88bpm

geposted Fri 14 Mar 25 @ 1:21 pm
δε μπορω να καταλαβω την επιθεση... θες να μας περιγραψεις το προβλημα σου? εμενα πχ που ασχολουμαι η με 90'ς clubhouse/eurodance η με progressive trance στο 99% μετραει μια χαρα τα bpm... και ναι το χω το προγραμμα πολυ παραπανω απο 2~3 χρονια και ναι τα τελευταια 3+ χρονια παιζω με μακ....

Ειναι ολα λαθος δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου περιγραφεις των ειδων μουσικης, ολα τα bpm ειναι μετρημενα λαθος, το 124 μου το βγαζει 99 για παραδειγμα. Θες να σου πω ενα κομματι πανταζης 7ο ουρανο 88bpm. Τι ακριβως να περιγραψω; το προγραμμα ειναι αγορασμενο pro infinity εδω και 3 χρονια.
Προβληματα και με το wifi οταν ειναι ανοιχτο αλλα ας μην επεκταθουμε σε αυτο το θεμα.
Το λαπτοπ ειναι μισου χρονου αγορασμενο κουτα m3 το air 2024

O εξωτερικος σκληρος δισκος ειναι Corsair EX100U USB 3.2 / USB-C Εξωτερικός SSD 4TB

Χθες εμφανιστηκε το προβλημα στο λαπτοπ με τα bpm , σημερα συζητηθηκε με γκρουπ dj's που εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα και ηδη εχει αρχισει και εμφανιζεται και σε αλλους το συγκεκριμενο προβλημα.

Εαν δεν ξερετε να μαγειρεύεται το προγραμμα μην το κανετε πολυ απλα, γιατι χαλαει ολο το υπολοιπο με τις ενημερωσεις.
Ξυπνησα μια μερα ανοιξα το λαπτοπ για να φτιαξω καποιους καινουργιους κοκκινους φακελους και το παρατηρησα σε ολο μου τον σκληρο.

user22102131 wrote :
Χθες εμφανιστηκε το προβλημα στο λαπτοπ με τα bpm , σημερα συζητηθηκε με γκρουπ dj's που εχουν ακριβως το ιδιο προγραμμα και ηδη εχει αρχισει και εμφανιζεται και σε αλλους το συγκεκριμενο προβλημα.

πως εμφανίστηκε εχθές; έκανες update;

The Party Engineer wrote :
user22102131 wrote :

πως εμφανίστηκε εχθές; έκανες update;

Ειναι στον αυτοματο να ψαχνει , δεν εκανε χθες οχι δεν ειδα κατι σαν ενημερωση.

Πλεον το εχω κατεβασει 2 εκδοσεις κατω στο 2023, παρολα αυτα συνεχιζει να τα εμφανιζει ολα αλλα νταλα.
Ειμαι στην διαδικασια του σκαναρισματος καθε φακελου ξεχωριστα.

Και πως γίνετε να αλλάξει συμπεριφορά το πρόγραμμα, χωρίς update; δεν γίνετε. Μήπως έγινε κάποιο update στο λειτουργικό και το πρόβλημα έρχεται από εκεί;

Και πως γίνετε να αλλάξει συμπεριφορά το πρόγραμμα, χωρίς update; δεν γίνετε. Μήπως έγινε κάποιο update στο λειτουργικό και το πρόβλημα έρχεται από εκεί;

Ναι εγινε update στο λειτουργικο (Sonoma), οχι αναβαθμιση σε αλλο λογισμικο, Sonoma ηταν και πριν.

δεν ξέρω απο mac αλλά η κοινή λογική λέει ότι βρίζεις λάθος εταιρία ...

δεν ξέρω απο mac αλλά η κοινή λογική λέει ότι βρίζεις λάθος εταιρία ...

Σε νορμαλ πλαισια ουτε θα επρεπε σε macbook τελευταιας γενιας του 2024 να κολλαει το waveform σαν παιζεις με skinfps 25 Και οχι με 60 σε πρωτη φαση , 2ον το wifi ειναι τερμα προβληματικο με το συγκεκριμενο λαπτοπ ( μου εχει κολλησει και 5 φορες μεσα σε μια μερα πανω σε dj set) απορω ακομα πως με πληρωσαν εκεινη την ημερα, και 3ον με τα bpm.

Πιο ασταθες προγραμμα εν ετη 2025 δεν εχω ξανα δει στην ζωη μου, ασχολουμαι 10 χρονια με την μουσικη, φτιαχνετε το ενα χαλαει το αλλο.
Ειναι ανεπιτρεπτο αυτο το πραγμα που γινεται και το κατηγορω κατηγοριματικα οτι φταει το προγρομμα και οχι το λαπτοπ.

Οποτε επενδυστε σε support για να βγει σωστα η δουλεια.

Με αυτή την συμπεριφορά και με αυτό το ύφος, λυπάμαι αλλά πραγματικά λυπάμαι οποιονδήποτε καλοπροαίρετο θα ήθελε να αφιερώσει από το χρόνο του για να σε βοηθήσει.

Όσο κι αν καταλαβαίνω την "ένταση" και την "αγανάκτηση" της στιγμής, άλλο τόσο βλέπω οτι η περίπτωση σου ΔΕΝ είναι τέτοια.

Υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες του προγράμματος, που άλλοι έχουν MAC και άλλοι έχουν Windows.
Και ΔΕΝ έχουν τέτοια προβλήματα που περιγράφεις. Οπότε σε γενικές γραμμές δεν φταίει το πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, μην με ρωτάς (προσωπικά) τι φταίει.
Δεν ξέρω, και δεν θέλω να μάθω.
Το χρόνο μου τον αφιερώνω μόνο σε όσους τον εκτιμούνε.

Υ.Γ.:
Θα μπορούσα να γράψω τρεις σελίδες με το πόσο γ@μ@τ@ τρέχει το πρόγραμμα σε μένα, αλλά και σε φίλους μου. Ακόμα και σε MAC του 2009.
Όσο εσένα δεν σου λέει τίποτα οτι το πρόγραμμα παίζει άψογα σε κάποιους, άλλο τόσο εμένα δεν μου λέει κάτι οτι έχεις προβλήματα.

ΥΓ2: Έτσι για την ιστορία:
Κανένα πρόγραμμα δεν έχει εξουσία (και πολύ περισσότερο στα MAC) στο πως δουλεύει το Wi-Fi του υπολογιστή σου.
Αν η σύνδεση σου στο internet κολλάει ή χάνεται το WiFi γι αυτό είναι αποκλειστικά υπεύθυνο το μηχάνημα σου, το λειτουργικό σου και το Router. Αλλά εσύ προτιμάς να επιτίθεσαι σε ένα πρόγραμμα και πολύ περισσότερο σε αυτούς που βρίσκονται από πίσω και το υποστηρίζουν γιατί έτσι σου αρέσει.
Good luck..

PhantomDeejay wrote :
Με αυτή την συμπεριφορά και με αυτό το ύφος, λυπάμαι αλλά πραγματικά λυπάμαι οποιονδήποτε καλοπροαίρετο θα ήθελε να αφιερώσει από το χρόνο του για να σε βοηθήσει.

Όσο κι αν καταλαβαίνω την "ένταση" και την "αγανάκτηση" της στιγμής, άλλο τόσο βλέπω οτι η περίπτωση σου ΔΕΝ είναι τέτοια.

Υπάρχουν εκατομμύρια χρήστες του προγράμματος, που άλλοι έχουν MAC και άλλοι έχουν Windows.
Και ΔΕΝ έχουν τέτοια προβλήματα που περιγράφεις. Οπότε σε γενικές γραμμές δεν φταίει το πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, μην με ρωτάς (προσωπικά) τι φταίει.
Δεν ξέρω, και δεν θέλω να μάθω.
Το χρόνο μου τον αφιερώνω μόνο σε όσους τον εκτιμούνε.

Υ.Γ.:
Θα μπορούσα να γράψω τρεις σελίδες με το πόσο γ@μ@τ@ τρέχει το πρόγραμμα σε μένα, αλλά και σε φίλους μου. Ακόμα και σε MAC του 2009.
Όσο εσένα δεν σου λέει τίποτα οτι το πρόγραμμα παίζει άψογα σε κάποιους, άλλο τόσο εμένα δεν μου λέει κάτι οτι έχεις προβλήματα.

ΥΓ2: Έτσι για την ιστορία:
Κανένα πρόγραμμα δεν έχει εξουσία (και πολύ περισσότερο στα MAC) στο πως δουλεύει το Wi-Fi του υπολογιστή σου.
Αν η σύνδεση σου στο internet κολλάει ή χάνεται το WiFi γι αυτό είναι αποκλειστικά υπεύθυνο το μηχάνημα σου, το λειτουργικό σου και το Router. Αλλά εσύ προτιμάς να επιτίθεσαι σε ένα πρόγραμμα και πολύ περισσότερο σε αυτούς που βρίσκονται από πίσω και το υποστηρίζουν γιατί έτσι σου αρέσει.
Good luck..

Λυπαμαι ειλικρινα για την απαντηση σου για εναν τετοιο αξιοτιμο μελος και τεχνικο του προγρομματος.
Παρα πολλα προβληματα αναφερονται απο τους dj's του κυκλου μου. Μονο σε windows ακομα παιζει καλα το προγραμμα, με το Macbook ειστε αστα να πανε. (Μονο οπως το ειπες κατι Macbook του 2009 και του 2012 ειναι αψεγαδιαστα γιατι μετα κλαφτα.
Εσυ μην παρεις την ευθυνη να μαθεις το προβλημμα του προγραμματος με γεια σου και χαρα σου αλλα εγω πληρωσα για το προγραμμα και για αυτο απαιτω.
Δεν γινεται σε καθε αναβαθμιση να βγαινουν προβληματα σε ολους τους συναδελφους αλλο που δεν σχολιαζουν εδω και δεν αναφερονται τα προβληματα και αυτο με τα bpm ειναι και σε προηγουμενες εκδοσεις αλλα οχι σε τετοιο βαθμο.

Είμαι καμία 15αρια χρόνια σε αυτό το φόρουμ και έχω δει ανθρώπους να βρίζουν το vdj και μετά να αποδεικνύεται ότι φταίει το σάπιο καλώδιο USB που χρησιμοποιούσαν η ο driver της dell η η κονσόλα τους η το λειτουργικό η το λάπτοπ κτλ.
Στις σπάνιες περιπτώσεις που φταίει το πρόγραμμα, το πρόβλημα αφορά δευτερεύουσες λειτουργίες και λύνετε άμεσα με κάποιο update.
Τα περισσότερα παράπονα δε, έρχεται από ανθρώπους που δεν ξέρουν και πολλά από υπολογιστές και άρα δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Οπότε όταν κάτι πάει στραβά βαράνε το σαμάρι αντί για το γαϊδούρι.
Τώρα πέρα από όλα αυτά, το να λες προκαταβοληκα άχρηστους τους ανθρώπους που θέλεις να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα σου , δεν είναι καλή τακτική.
Και κλείνοντας, αν αγνοείς όλα τα δεδομένα γιατί έχεις προαποφασίσει ότι φταίει πρόγραμμα, απλά δεν θα λύσεις το πρόβλημα σου γιατί αλλού το ψάχνεις και αλλού είναι

Είμαι καμία 15αρια χρόνια σε αυτό το φόρουμ και έχω δει ανθρώπους να βρίζουν το vdj και μετά να αποδεικνύεται ότι φταίει το σάπιο καλώδιο USB που χρησιμοποιούσαν η ο driver της dell η η κονσόλα τους η το λειτουργικό η το λάπτοπ κτλ.
Στις σπάνιες περιπτώσεις που φταίει το πρόγραμμα, το πρόβλημα αφορά δευτερεύουσες λειτουργίες και λύνετε άμεσα με κάποιο update.
Τα περισσότερα παράπονα δε, έρχεται από ανθρώπους που δεν ξέρουν και πολλά από υπολογιστές και άρα δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύουν τα εργαλεία που χρησιμοποιούν. Οπότε όταν κάτι πάει στραβά βαράνε το σαμάρι αντί για το γαϊδούρι.
Τώρα πέρα από όλα αυτά, το να λες προκαταβοληκα άχρηστους τους ανθρώπους που θέλεις να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα σου , δεν είναι καλή τακτική.
Και κλείνοντας, αν αγνοείς όλα τα δεδομένα γιατί έχεις προαποφασίσει ότι φταίει πρόγραμμα, απλά δεν θα λύσεις το πρόβλημα σου γιατί αλλού το ψάχνεις και αλλού είναι

Λοιπον ακου , ενα ενα τα πραματα
ποιο dell και ποιο καλωδιο μου λες ;
το λαπτοπ κοστιζει 2000ε
επισης το hub μου κοστιζει και ο εξωτερικος μου 700ε , πρεπει να εισαι πανω απο 50 χρονων για να πεις κατι τετοιο ( ασχετο τελειως) λες και ειμαστε χθεσινοι και ηρθες εσυ να μας πεις για καλωδια.

Σε καθε update κατι χαλαει μην το ξανα λεμε. Τελειωσε
Και 3ον αμα περιμενα απο ελληνες τεχνικους αστο φιλαρακι τν κατσαμε την βαρκα.

το προγραμμα το εχεις αγορασμενο? ( το προφιλ σου δεν λεει κατι τετοιο )
πολλα προβληματα σε μακ με wifi διακοπες ξχου κλπ ( χωρις φυσικα να φταιει το προγραμμα )
ξεκαθαρα φταιει
πρωτον το μηχανημα σου ( δε μου λεει τπτ οτι κοστιζει 2000 τπτ εντελως )
δευτερον εσυ
καλα ξεμπερδεματα

kokkinoskoufitsos wrote :
πολλα προβληματα σε μακ με wifi διακοπες ξχου κλπ ( χωρις φυσικα να φταιει το προγραμμα )
ξεκαθαρα φταιει
δευτερον εσυ
καλα ξεμπερδεματα

Αμα σε καιει τοσο πολυ για να μαθεις αν το εχω full αυτο ειναι το προφιλ μου , ελπιζω να σου λυθηκε η απορια.
Οσο για το wifi, δεν γινεται η μιση Αθήνα που γνωριζω προσωπικα απο τους dj's να εχουν προβληματα μα ολοι ομως. Μονο στο m1 παιζει καλα το wifi.
Tο μηχανημα μην σου λεει δεν χρειαζεται, προγραμματικο ειναι το προβλημα.

Και σε m4 παιζουν προβληματα αλλα που να ξερεις εσυ;
Πες μου αν εισαι ενεργος στην σκηνη και ξερεις πραματα

Terzeman wrote :
kokkinoskoufitsos wrote :
ξεκαθαρα φταιει
δευτερον εσυ
καλα ξεμπερδεματα

Αμα σε καιει τοσο πολυ για να μαθεις αν το εχω full αυτο ειναι το προφιλ μου , ελπιζω να σου λυθηκε η απορια.
Οσο για το wifi, δεν γινεται η μιση Αθήνα που γνωριζω προσωπικα απο τους dj's να εχουν προβληματα μα ολοι ομως. Μονο στο m1 παιζει καλα το wifi.
Tο μηχανημα μην σου λεει δεν χρειαζεται, προγραμματικο ειναι το προβλημα.

Και σε m4 παιζουν προβληματα αλλα που να ξερεις εσυ;
Πες μου αν εισαι ενεργος στην σκηνη και ξερεις πραματα

καλη συνεχεια

Εγω φίλε.μου έχω 3 mac έναν του 2012 ,έναν του 2017 και έναν m2... σε κανέναν δεν έχει ποτέ πρόβλημα με τα bpm... άρα δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά κάτι που εσύ κάνεις λάθος ή ο υπολογιστής σου

lakis69 wrote :
Εγω φίλε.μου έχω 3 mac έναν του 2012 ,έναν του 2017 και έναν m2... σε κανέναν δεν έχει ποτέ πρόβλημα με τα bpm... άρα δεν φταίει το πρόγραμμα αλλά κάτι που εσύ κάνεις λάθος ή ο υπολογιστής σου

Πολυ κουλό όντως πρωτη φορα μου συμβαινει, γενικα δεν εχω φαει ποτε εξαγωγη απο τους 2 σκληρους που κατεχω , και το προβλημα ηταν και στους 2 σκληρους .
Οτι εγινε ενα update του Sonoma εγινε, αλλα δυσκολα πιστευω απο το λογισμικο να φταιει.

80%