Anmelden:     

Forum: Greek Forum

Topic: λαθος bpm - Page: 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
Eχω προβλημα και εγω με τα bpm σε καινουρια εκδοση Vers25 b8528 σε macbook m1 pro..με τον ιδιο εξωτερικο σκληρο (sandisk extreme portable ssd) εκει μου διαβαζει τα bpm λαθος σε μαζικη αναλυση οπως ανεφεραν και καποια αλλα παιδια ενω με τον ιδιο σκληρο σε εκδοση παλαιοτερη Vers23 b7482 του macbook pro mid 12 οι αναλυσεις ειναι ολες κανονικες επαναλαμβανω στον ιδιο σκληρο δισκο!
Οποτε κυριοι οπως καταλαβαινετε δεν φταιει ουτε ο εξωτερικος σκληρος ουτε τα μοντελα των υπολογιστων ουτε τα καλωδια ουτε οι βασεις που βαζουμε τα laptop...φταινε οι εκδοσεις του Virtual.
Το προγραμμα το πληρωνουμε και απο αυτο πληρωνομαστε!Οποτε παρακαλω να διορθωσετε τα λαθη του προγραμματος και επιτελους να γινει μια σωστη δουλεια!
Dj Kostas MusiChild

πραγματικα δε νομιζω πως εχω ξαναδει τετοια επιθεση να γινεται και μαλιστα χωρις ουσιαστικο λογο... οσο για την σταθεροτητα των μακ η πως συμπεριφερεται το προγραμμα εκει θα πω πως τα τελευταια 5-6 χρονια παιζω αποκλειστικα με μακ οσο για την apple και το οικοσυστημα της εχω iphone απο το 3.... και π[οτε δεν εκανα ενημερωσεις αμεσως... στο sonoma πρεπει να το βαλα το μηχανημα πριν 5~6 μερες

Προφανώς δεν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα, γιατί αλλοιώς θσ είχε αναφερθεί και στο General Forum.
Ξέρω ότι δεν βοηθάει να ακούς κάποιους να λένε "σε μένα δουλεύει μια χαρά" , αλλά κι από την άλλη επίσης δεν βοηθάει η γενικολογία "τίποτα δεν δουλεύει"

Όπως έγραψα στο προηγούμενο ποστ μου...

djdad wrote :
Αν κάποιος έχει 2-3 τραγούδια που το BPM υπολογίζεται λάθος, ας μου τα στείλει στο babis@virtualdj.com (Σημ. Τα ίδια τα αρχεία/τραγούδια, όχι τους τίτλους)
]

Αν πάλι συνεχίσουν ποστς του ίδιου ύφους χωρίς στοιχεία και διάθεση συνεισφοράς, φοβάμαι πως θα χαρακτηρισθούν trolls, το νήμα θα κλειδωθεί και τότε όντως θα έχετε πληρώσει τσάμπα το πρόγραμμα, αλλά με δικής σας ευθήνη.

Να προσθέσω κάτι ακόμα...

Η BUILD 7482 που αναφέρθηκε σε προηγούμενο ποστ, αίναι από 3/7/2023, δλδ πάνω από 1,5 χρόνο. Επειδή θα χρειαστεί ψάξιμο από μέρους μας και πηγαίνοντας τόσο παλιά δεν είναι καθόλου εύκολο, θα βοηθούσε αν γινόταν εγκατάσταση κάποιας πιο πρόσφατης έκδοσης https://www.virtualdj.com/download/build.html ξεκινώντας από την προηγούμενη και πηγαίνοντας προς τα πίσω.8502, 8490 κλπ)

Φαντάζομαι ότι το πρόβλημα υπάρχει σε κάποια τραγούδια και όχι σε ΟΛΑ.
Και επειδή δεν έχουμε τα τραγούδια σας ούτε τον σκληρό σας, ναι υπάρχει περίπτωση να μας έχει ξεφύγει κάτι, κάποια ιδιαιτερότητα με κάποιο genre, κάποιο file format, κλπ.

user22102131 wrote :
Ρε παιδια γιατι τοσα προβληματα με αυτο το προγραμμα;;;; ειστε ανικανοι τοσα χρονια εσεις εκει πισω οι τεχνικοι
να πω οτι το κανετε και δωρεαν παει στο διαολο
τοσα λεφτα εχετε παρει απ οτις συνδρομες κλπ
Δηλαδη απιστευτο 2-3 χρονια ολα προβληματα ειστε με το προγραμμα και με τα macbook

ολα μου τα τραγουδια αυτη τη στιγμη ειναι ολα λαθος μετρημενα, τραγουδια που πρεπει να ειναι 133 , τα βγαζει 88bpm

Μια χαρά μετράει το πρόγραμμα σε MacBook 2018...Intel i7